Especial a Telecinco

Rocío Carrasco, emocionada a ‘El último viaje de Rocío’: «He intentat pensar en una altra cosa per no plorar»

Rocío Carrasco, emocionada a ‘El último viaje de Rocío’: «He intentat pensar en una altra cosa per no plorar»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Sálvame’ ha muntat aquest dimarts un ampli desplegament amb motiu d’‘El último viaje de Rocío’, un programa especial per homenatjar Rocío Jurado amb la presència de la seva filla, Rocío Carrasco, i nombrosos convidats. Telecinco ha col·locat diversos punts de directe per mostrar el trasllat de les pertinences de l’artista, que han estat 13 anys guardades en un magatzem, fins al lloc que acollirà les gravacions de la docusèrie ‘En el nombre de Rocío’.

L’emissió ha arrencat amb l’actuació de Miguel Poveda, que ha interpretat un dels temes més recordats de Rocío Jurado: ‘Canción del fuego fatuo’. Lorena Gómez, India Martínez, Marta Sánchez, Gonzalo Hermida, Anabel Dueñas i Adrián Martín tampoc han volgut perdre’s aquesta cita. 

Però sens dubte, l’aparició més esperada era la de Rocío Carrasco. La filla de ‘la más grande’ ha pujat en un cotxe per seguir la comitiva que trasllada el llegat de la seva mare. Els quatre camions, que carreguen un total de 18 contenidors, recorreran aquesta tarda 20 quilòmetres des de San Agustín de Guadalix fins a Boadilla del Monte, on quedaran emmagatzemats a l’espera de ser oberts. 

Rocío Carrasco, al plató Mediaset

Notícies relacionades

Entorn de les 18.30 hores, Rocío Carrasco entrava al plató d’‘El último viaje de Rocío’ per compartir les seves impressions sobre l’esdeveniment. «He viscut el trajecte intentant pensar en una altra cosa, perquè si no, em posaria a plorar», ha confessat davant Jorge Javier Vázquez. «Quan he començat a veure els contenidors i he vist que aquí venia el 18, que és el dia del seu aniversari, m’han passat molts flaixos pel cap. Em venien el meu pare, el meu avi...», ha afirmat visiblement emocionada.

(En elaboració)