Vídeo

Els senyals que Verónica Forqué va donar quan va abandonar ‘MasterChef Celebrity 6’: «No puc més»

L’actriu va renunciar a la competició en la semifinal després que no acudís a la prova d’eliminació de l’anterior gala

Els senyals que Verónica Forqué va donar quan va abandonar ‘MasterChef Celebrity 6’: «No puc més»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Verónica Forqué ens ha deixat aquest dilluns després que s’hagi tret la vida al seu domicili de Madrid als 66 anys d’edat. Al llarg d’aquest 2021, l’actriu ha sigut molt present a la televisió del nostre país al ser concursant de la sisena edició de ‘MasterChef Celebrity’, programa que va abandonar a les portes de la final després que no es trobés bé anímicament.

Per ser més exactes, l’actriu va renunciar a continuar en la competició culinària a la semifinal. «Estic regular. Necessito descansar. A l’última prova de cuinar per equips em vaig esgotar. Llavors, no dono més. Jo no soc de llançar la tovallola, però aquesta vegada cal ser humil i dir ‘no puc més’. Tiro el davantal una estona perquè jo després, per a la final, quan estiguem allà (a la galeria) aplaudint no me l’hauré de posar. És que no puc més. Cal ser coherent, procuro ser-ho, humil i si no puc més, no puc més. El meu cos i l’univers m’estaven dient necessites parar», li va dir Forqué a Pepe, Samantha i Jordi al plató.

Notícies relacionades

La setmana anterior a aquesta decisió, Verónica Forqué no es va presentar a la prova d’eliminació, una cosa que molts van interpretar com un abandonament, ja que tampoc va aparèixer a les imatges de l’avenç de la semifinal. «Ens ha enviat un missatge per dir-nos que no es troba amb força després del cuinat tan intens d’exteriors», va dir Pepe Rodríguez abans de reproduir la nota de veu a les cuines que els va enviar.

«No tinc bones notícies. No em trobo bé. Estic esgotada. He lluitat 10 setmanes. L’experiència, de les millors de la meva vida. Vostè, cap, sap que soc molt lluitadora i de vostè n’estic aprenent molt. ¡Deu meu! ¡Què bé ho estic passant i quina llàstima estic sentint de no poder estar a l’altura! Però és que no puc. El meu cos no pot. No puc amb la meva ànima. Tornaré quan estigui bé», va assegurar Forqué en aquesta nota de veu.

Temes:

Masterchef TVE