Per Miguel Bosé

Massiel i l’enfrontament tens amb Jorge Javier al ‘Deluxe’: «Has sigut un gran maltractador»

La cantant va retreure al presentador una actitud amb què ell no estava d’acord

Massiel i l’enfrontament tens amb Jorge Javier al ‘Deluxe’: «Has sigut un gran maltractador»

Telecinco

2
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

L’entrevista que Massiel va donar dissabte a la nit, 11 de desembre, a ‘Sábado Deluxe’ pretenia ser una cosa amable i allunyat de les polèmiques, tot i això, tot es va torçar quan va sortir el nom de Miguel Bosé i Jorge Javier va fer un comentari sobre el cantant que va agradar poc a la convidada.

«Segons tu, ¿el destí natural de Miguel era acabar boig?», va preguntar Vázquez a la cantant, que va mirar de sortir airosa de la situació assegurant que comprenia que Bosé tallés algunes preguntes dels periodistes durant la presentació del seu llibre.

«La gent de l’editorial ha acabat fins al monyo del seu caràcter», li responia el presentador. Un fet que la cantant reconeixia a mitges al sumir que «és una mica dèspota». Tot i això, el comentari que va sembrar la discòrdia entre tots dos va venir a continuació de boca de Jorge Javier: «no es pot maltractar tot el món per ser Miguel Bosé».

Un comentari lapidari que no va agradar gens a la cantant, que no va dubtar a mirar al presentador i apuntar-lo amb el dit mentre deia: «Tu has sigut un gran maltractador de la gent». Un atac que el va molestar enormement: «Escolta, si us plau Massiel... no anem per allà». Una petició que no va servir de res, ja que ella va prosseguir amb el seu discurs: «Tu, de tant en tant, tens un costat tremend. Tu tens tela», va afegir mentre Vázquez negava amb el cap.

Notícies relacionades

Davant l’atac, el presentador va dir que cap de les persones que ha treballat amb ell podria dir això mai, un al·legat que va tallar Massiel: «No s’atreviran mai». Resposta que va enfadar encara més el de Badalona: «Massiel, em sembla que per donar una resposta em poses en una situació que realment no em mereixo, tal com ens coneixem. Em sembla molt injust i demà serà aquest el titular. Jo podré tenir rampells i barallar-me, però no se’m pot dir maltractador de cap manera. Mai. No ha sortit ni una persona ni sortirà. Que això quedi molt clar».

Al veure el ja enuig monumental que Jorge Javier tenia a sobre, Massiel va mirar de recular assegurant que la frase que ella havia fet servir era simple «dialèctica», una cosa que no va convèncer al rostre de Telecinco: «Amb mi ets collonut», va acabar dient per donar per conclòs el tema.