Xarxes socials

Juan José Ballesta esclata contra ‘Socialité’: «Tergiverseu per guanyar diners»

L’actor arremet contra el programa de Telecinco després que emetessin un vídeo en el qual se’l veu dins d’un cotxe que algun dels seus amics condueix suposadament a 180 quilòmetres per hora

Juan José Ballesta esclata contra ‘Socialité’: «Tergiverseu per guanyar diners»

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Juan José Ballesta va explotar contra ‘Socialité’ després que emetessin aquest dissabte un vídeo en el qual se’l veu dins d’un cotxe que algú condueix suposadament a 180 quilòmetres per hora per una autovia. L’actor ha publicat un vídeo a les seves històries d’Instagram en el qual va defensar que no havia de demanar perdó perquè no era qui conduïa el vehicle: «La pròxima vegada pregunteu, perquè us aprofiteu de les coses i tergiverseu per guanyar diners de les desgràcies dels altres».

«No em truqueu més. Vaig de camí a l’advocat perquè ja ens heu fotut el dissabte. Prendré mesures immediatament perquè no torneu a atacar a qui no deveu», va assegurar l’actor en un altre vídeo que va pujar a les seves històries.

Notícies relacionades

Posteriorment, en un altre vídeo efímer, Ballesta va demanar disculpes però d’una manera irònica i continuant amb la seva ofensiva: «Si he de demanar perdó per pujar al cotxe d’uns col·legues 15 minuts i després anar a casa, perquè això va ser, doncs demano perdó, però que us heu aprofitat al màxim».

EN ELABORACIÓ

Temes:

Telecinco