S’acosta la data

¿Quan s’estrena el documental de Rocío Carrasco a Telecinco?

‘Sálvame’ avança que donarà nous detalls de l’esperada docusèrie la setmana vinent

¿Quan s’estrena el documental de Rocío Carrasco a Telecinco?
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Malgrat els contratemps que han sorgit pel camí, el segon documental de Rocío Carrasco continua el seu curs i arribarà ben aviat a Telecinco. Tot i que al principi l’estrena estava prevista per a la tardor, ‘En el nombre de Rocío’ es començarà a emetre finalment durant l’hivern, com va deixar caure Carlota Corredera ahir a la tarda a ‘Sálvame’

«Tothom em pregunta quan traurem allò de Rociíto», va reconèixer la presentadora, que, tot i que no va oferir una data d’estrena concreta, va emplaçar els espectadors a la setmana que ve: «Després del pont, aquest programa comunicarà notícies que tenen a veure amb la docusèrie»

«Arribaran notícies fresques molt desitjades i coses que passaran. Passaran coses molt fortes», va avançar la periodista mentre Kiko Hernández s’atrevia a concretar més: «Després del pont és dijous que ve. Aquell dia, tothom enganxat a Sálvame». 

Tot apunta que Telecinco detallarà en els pròxims dies alguns dels continguts que es podran veure a la sèrie documental, així com la data prevista per al primer episodi. Cal recordar que ‘En el nombre de Rocío’ estarà centrat en la família Mohedano, com va promocionar la cadena la primavera passada. 

Notícies relacionades

Rocío Carrasco parlarà per primera vegada dels veritables motius pels quals no té relació amb Amador, amb els seus germans Gloria i José Fernando, amb Ortega Cano i amb Rosa Benito. Així mateix, podria treure a la llum els escrits privats de Rocío Jurado que l’han portat a mantenir una batalla judicial amb Gloria Camila les últimes setmanes. 

Davant la imminent estrena del documental, Rocío Carrasco afirma que està «feliç i contenta». La filla de «la més gran» va acudir aquest dijous a la festa de Nadal de La fábrica de la tele, on va coincidir amb companys com Belén Esteban, Carmen Alcayde, Lydia Lozano i Carme Chaparro.