Així va ser la seva visita

Els titulars de Piqué a ‘El Hormiguero’: «L’estat anímic de la gent és millor que el de Barcelona»

El futbolista del Barcelona va acudir al programa després de cancel·lar la seva visita la passada setmana

Els titulars de Piqué a ‘El Hormiguero’: «L’estat anímic de la gent és millor que el de Barcelona»

Antena 3

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de cancel·lar la seva visita la passada setmana, Gerard Piqué va acudir ahir a la nit a ‘El Hormiguero’. El jugador del Futbol Club Barcelona entrava al plató revelant per què va suspendre la invitació. A més, revelava com se sent amb l’arribada de Xavi Hernández a l’equip i va parlar de la seva faceta com a empresari. Aquests han sigut els seus titulars:

-Sobre la cancel·lació de la seva visita: «Ja saps com funciona això. Hi havia entrenador nou i vam decidir ajornar aquesta entrevista i Xavi ni ho sabia. Va ser una decisió pròpia que vaig prendre jo».

-Sobre si ‘les normes de Xavi’ eren per ell: «Sembla que és anormal que es posin normes. Una cosa és el que digui la premsa i una altra la veritat. Allò de no fer surf ni anar amb bicicleta elèctrica mai ho ha dit ell».

-Sobre la Copa Davis: «Tenim un problema perquè la gent no és a les pistes, sinó dinant. A Madrid la gent va al tennis a dinar i veure el partit a la tele», va dir en to de broma.

Notícies relacionades

-Sobre Barcelona i Madrid, creu que la seva ciutat s’està apagant i veu Madrid amb «més vida, contingut i coses per fer». Tot i que continua creient que «Barcelona és la millor del món amb diferència», reconeix que «últimament, quan vinc a Madrid sento que l’estat anímic de la gent és millor que el de Barcelona».-¿Seria president del FC Barcelona? «Hi ha dies que sí i hi ha dies que no».

-Sobre la seva retirada i com viuen els futbolistes aquest moment: «No estem preparats per retirar-nos». «Estaria bé que ens ensenyessin a portar aquest canvi».

Temes:

Gerard Piqué