Ha rebut l’alta

José Luis Gil es recupera després de tenir un infart cerebral

José Luis Gil es recupera després de tenir un infart cerebral
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

José Luis Gil ha patit un greu problema de salut del qual, afortunadament, s’està recuperant favorablement. L’actor, conegut pels seus papers en sèries de televisió com ‘Aquí no hay quien viva’ i ‘La que se avecina’, va patir el passat 4 de novembre un ictus isquèmic agut a l’hemisferi esquerre. 

Tres setmanes més tard, el divendres 26 de novembre, Gil va rebre l’alta hospitalària per continuar amb la seva recuperació en centres especialitzats i al seu domicili, segons ha revelat la seva família a través d’un comunicat difós per Mediaset. 

Els familiars del famós actor agraeixen «la professionalitat i la qualitat humana» de l’equip mèdic que el va atendre durant la seva intervenció i ingrés hospitalari a causa de l’infart cerebral. Així mateix, confien que «la rehabilitació, el temps i l’acompanyament ajudin a la seva ràpida i total recuperació». 

Notícies relacionades

D’altra banda, agraeixen totes les mostres de carinyo i afecte que estan rebent en aquest «període clau de treball i esforç» en què és «molt important» la tranquil·litat de Gil.

(En elaboració)