Exclusiva YOTELE

‘Servir y proteger’ reforça les seves trames amb el fitxatge d’Esmeralda Moya

‘Servir y proteger’ reforça les seves trames amb el fitxatge d’Esmeralda Moya
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Servir y proteger’ continua sent unes de les principals apostes de TVE a la seva franja vespertina. La televisió pública emet actualment la sisena temporada de la sèrie diària, que en les pròximes setmanes reforçarà les seves trames amb la incorporació d’un nou personatge. L’encarregada de donar-li vida serà Esmeralda Moya, segons ha conegut en exclusiva YOTELE. 

L’actriu, que compta amb una extensa trajectòria al món de la interpretació, ha fitxat per la ficció produïda per Plano a Plano per posar-se a la pell de Luna, la nova incorporació del pub Moonlight. Es tracta d’una dona lluitadora i positiva que, malgrat haver patit una de les decepcions més grans de la seva vida, no pensa llançar la tovallola. 

Luna arribarà a Madrid des de Tarifa, on va emprendre un negoci al costat del seu nòvio que va acabar molt malament per a ella. Al barri buscarà noves oportunitats tant en àmbit professional com personal i es trobarà amb la seva cosina Carol, la seva gran confident. Totes dues es recolzaran mútuament per enfrontar-se als seus respectius problemes. 

Notícies relacionades

Esmeralda Moya va fer el salt a la televisió l’any 2006 amb un paper a ‘Círculo rojo’ que més endavant li obriria les portes d’altres ficcions com ‘Desaparecida’, ‘El castigo’, ‘90-60-90: diario de una adolescente’, ‘U.C.O’ o ‘Hay alguien ahí’

L’actriu madrilenya també ha participat en sèries molt recordades com ‘Tierra de lobos’ o ‘Los protegidos’, on va interpretar la filla de Rosa Ruano. Entre els seus projectes televisius més recents es troben ‘La verdadi ‘45 revoluciones’. A més, ha exercit com a col·laboradora en el programa ‘Hora punta’ de TVE.