Xarxes socials

Aitana desmenteix ‘Socialité’ amb un ferm missatge: «¿Podeu deixar de dir tonteries?»

El programa de Telecinco va afirmar que la cantant ha trencat la seva relació amb Miguel Bernardeau

Aitana desmenteix ‘Socialité’ amb un ferm missatge: «¿Podeu deixar de dir tonteries?»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Per no perdre el costum, ‘Socialité’ va estar encebant durant la seva entrega d’aquest diumenge una informació relacionada amb la ruptura d’una parella molt coneguda al nostre país. Quan quedaven tot just uns minuts per finalitzar, el programa de La fàbrica de la tele va revelar que Aitana Ocaña i Miguel Bernardeau havien decidit donar per finalitzada la seva relació.

L’espai, presentat aquest cap de setmana amb Nuria Marín, va connectar en directe amb una reportera que s’havia desplaçat fins al domicili de l’artista per preguntar-li sobre aquest assumpte. 

«Acabem de veure Aitana a la porta de casa seva i he pogut parlar amb ella», explicava la periodista abans de donar pas a les imatges en qüestió. «Agafem Aitana en xandall, com Chenoa, després de la seva ruptura amb Miguel Bernardeau», podia llegir-se en un dels rètols. 

Notícies relacionades

La cantant, que al principi es va limitar a dir que es troba «molt feliç», no va ocultar la seva sorpresa al ser preguntada per la suposada ruptura. «¡Per Déu! Però... ¿Què esteu dient? Adeu, adeu...», va respondre mentre es ficava al cotxe. Ja a l’interior del vehicle va començar a riure, donant a entendre que la informació és falsa. 

Aitana, que mai es pronuncia sobre la seva vida personal per centrar-se per complet en la seva carrera, va reaccionar en el seu compte de Twitter al que acabava de passar amb un contundent missatge. «Podeu deixar de dir tonteries sisplau, moltes gràcies!!!! hahahahaahaa heavy», va escriure a la xarxa social.