Al seu compte de Twitter

Marta Sango (OT 2018) confirma la seva candidatura per al Benidorm Fest d’Eurovisió

La ‘triunfita’ ha anunciat que la seva candidatura ja és segura

Marta Sango (OT 2018) confirma la seva candidatura per al Benidorm Fest d’Eurovisió

Operación Triunfo

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Un nou nom se suma a la llista d’artistes que han presentat la seva candidatura per al Benidorm Fest, que tindrà com a missió seleccionar el nostre pròxim representant per a Eurovisió. Es tracta de Marta Sango, concursant d’‘Operación Triunfo 2018’, que ha confirmat la seva candidatura al seu perfil de Twitter.

Ho ha afirmat arran d’un mem relacionat amb la cantant. Un usuari de Twitter ha publicat un vídeo en el qual es veu tres dones caminant, decidides, per un passadís. El vídeo anava acompanyat del següent missatge: «Marta Sango quan confirmi que s’ha presentat al Benidorm Fest».

Notícies relacionades

El que no esperava potser l’internauta és que rebria una afirmació directament de l’artista: «Confirmem», ha escrit al retuitejar el vídeo. D’aquesta manera, Sango presenta la seva candidatura per representar Espanya a Eurovisió en un festival en el qual haurà de competir contra multitud de cantants de tots els àmbits.

Marta Sango es va donar a conèixer a ‘OT 2018’, del qual va ser la dècima expulsada. Igual que ella, també han confirmat la seva participació el raper Rayden i el trio gallec Tanxugueiras. No obstant, ben aviat se’ls podria unir Ana Mena, que en els últims dies ha estat jugant a despistar els seus seguidors respecte a la seva participació en el festival. No obstant, podria tractar-se d’una maniobra de màrqueting per part de l’equip que envolta l’artista.