Després de la confusió a les xarxes

Dani Martín explica a ‘El Hormiguero’ la raó per la qual El Canto del Loco no torna

El cantant presenta ‘No, no vuelve’, el seu nou àlbum d’estudi en clara al·lusió al grup

Dani Martín explica a ‘El Hormiguero’ la raó per la qual El Canto del Loco no torna
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Dani Martín va acudir ahir a la nit a ‘El Hormiguero’ per presentar el seu nou àlbum, ‘No, no vuelve’. El títol fa al·lusió clarament a El Canto del Loco després de la confusió que es va crear a les xarxes socials arran d’un vídeo guionitzat que l’artista va pujar a les seves xarxes. Es veu com un taxista pregunta a Martín si el grup torna, pista que va despertar els fans.

La realitat és que el disc Martín reversiona temes d’El cantpodel Loco a més d’incloure’n alguna d’inèdita. «A la cançó parles d’ego. ¿L’ego va tenir alguna cosa a veure amb la separació?», va preguntar Pablo Motos. Aprofitant l’ocasió, Martín va explicar per què el grup ha decidit no tornar després de la seva dissolució.

Notícies relacionades

«Del que parlo a la cançó és del soroll que hi havia al voltant, del cansament, de gent que estava al voltant i volia ser artista però no ho era... Tot això ens va esgotar i ens va fer prendre una decisió, en la meva opinió, molt honesta», va respondre Dani Martín. «En un moment tan àlgid del grup, Chema, David i jo vam decidir començar una carrera en solitari cada un i donar-nos un temps», no obstant, «com amb les parelles, de vegades es converteix en un temps etern, com en aquest cas, i en d’altres, tornen».

«En el nostre cas vam decidir no tornar», va expressar Martín, que va explicar el motiu pel qual han decidit no reprendre el grup: «Els tres estem satisfets amb el nostre present, per això cap de nosaltres ha despenjat el telèfon per dir: «Escolta, ¿fem una gira o tornem?». «I no, no hem tornat», va aclarir, definitivament. No obstant, el cantant creu que el grup continua viu a la seva manera: «El meu cosí va revisitar les cançons l’any passat a la seva manera i jo ho he fet aquest any».