Xerrada amb Thais Villas

Gabriel Rufián recorda a ‘El intermedio’ la seva primera feina: «Vaig cobrar en negre i en sobres»

El polític d’ERC va parlar sobre el seu passat laboral al programa d’El Gran Wyoming

Gabriel Rufián recorda a ‘El intermedio’ la seva primera feina: «Vaig cobrar en negre i en sobres»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El intermedio’ va indagar aquest dilluns en el passat dels polítics. Thais Villas es va desplaçar fins als voltants del Congrés dels Diputats per xerrar amb alguns d’ells sobre les seves primeres feines. Un d’ells va ser Gabriel Rufián, que va confessar que va cobrar en negre i en sobres durant la seva primera experiència al món laboral. 

«Vaig treballar descarregant camions de fira i controlant les criatures durant tot el dia davant centres comercials. Hi havia un toro mecànic, un inflable gran... Controlava que ningú es fes mal», va explicar el diputat d’ERC, que guarda un bon record d’aquells temps: «Era divertit. I en negre, és clar»

Una declaració que va agafar per sorpresa Thais Villas. «¿En sobre? ¿Ha cobrat vostè en sobres?», va preguntar al seu convidat, que va respondre afirmativament: «He cobrat en sobres». 

Notícies relacionades

Durant l’entrevista, Rufián va recordar altres llocs de treball que va tenir abans d’entrar en política. A més de treballar en discoteques, va estar «a la secció de roba jove d’uns grans magatzems». Tot i que no va revelar el que cobrava, va assegurar que també ho feia a través de sobres. 

«No ho recordo, però pagaven en sobre també. No feien transferència, però li estic parlant de fa 20 anys», va dir el diputat mentre la reportera apuntava que «això del sobre deu ser una cosa més comuna del que ens pensem».

Temes:

El Intermedio