Vídeo

Buenafuente es pronuncia sobre el final de ‘Late Motiv’: «Ha sigut una bonica història de tele»

Movistar+ finalitzarà les emissions del seu ‘late night’ el pròxim 23 de desembre

Buenafuente es pronuncia sobre el final de ‘Late Motiv’: «Ha sigut una bonica història de tele»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Movistar+ va confirmar aquest dilluns el final de ‘Late Motiv’, que s’acomiadarà dels espectadors el pròxim 23 de desembre després de set temporades en emissió. Com era d’esperar, el mateix Andreu Buenafuente es va pronunciar sobre aquesta no renovació durant l’entrega d’ahir a la nit. 

«Avui s’ha sabut que aquest programa acaba amb l’any. Al desembre ens n’anem. En aquests moments només sento agraïment», va començar explicant el presentador, que juntament amb el seu equip sent «una barreja de pena amb orgull i somriure»

«Ha sigut una bonica història de tele plena de comèdia, d’excel·lentíssims companys i gairebé mil nits mirant al món de cara», afegia Buenafuente, recordant que aquests últims anys han deixat «una pandèmia mundial i una agitació social sense precedents en la societat». També va esmentar amb humor «la pitjor crisi del Barca que es recorda». «Va ser arribar a Madrid i començar a perdre. A veure si soc jo...», va dir fent broma. 

Notícies relacionades

«¿Però saps què et dic? Que tant li fa. Estàvem junts en això i la sortida era i continua sent riure, l’arma més poderosa que coneixem», va continuar dient l’humorista català, que va voler deixar clar que malgrat el final de ‘Late Motiv’ continua sent a la televisió: «Segur que ens veurem». «De moment, fins a l’últim dia ho donarem tot i més. Acabarem en alt», va concloure. 

Com va avançar en exclusiva YOTELE durant la tarda d’ahir, Andreu Buenafuente negocia el seu fitxatge per RTVE Catalunya, on està previst que s’encarregui d’una sèrie de cinc especials dedicats als millors humoristes catalans de la història.

Temes:

Late motiv