Després de set temporades

Buenafuente tancarà ‘Late Motiv’ al desembre però continuarà a Movistar+ amb nous projectes

Buenafuente tancarà ‘Late Motiv’ al desembre però continuarà a Movistar+ amb nous projectes
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Movistar+ ha confirmat aquest dilluns que ‘Late Motiv’ finalitzarà les seves emissions a finals d’any. El programa presentat per Andreu Buenafuente des del gener del 2016 s’acomiadarà dels espectadors de #0 el pròxim mes de desembre, després de set temporades i més de 900 programes. 

En concret, el programa produït per El Terrat dirà adeu el dijous 23 de desembre, segons informa la plataforma en una nota de premsa. Al llarg d’aquests sis anys, Buenafuente ha rebut al plató algunes de les personalitats més destacades de diversos àmbits de la cultura.

La no-renovació de ‘Late Motiv’ no significa la sortida de Buenafuente de Movistar+. L’humorista català tancarà una etapa al capdavant del ‘late night’, però continuarà lligat a la companyia audiovisual per afrontar nous projectes dels quals, de moment, no s’han donat més detalls. 

‘Late Motiv’ s’havia convertit en una de les principals senyes d’identitat de Movistar+ en el camp de l’entreteniment juntament amb ‘La resistencia’, el desenfadat ‘late night’ capitanejat per David Broncano. 

Notícies relacionades

Durant els seus sis anys de vida, el programa de Buenafuente s’ha ‘reinventat’ en diverses ocasions. A més de traslladar-se a un ‘búnquer’ després de quedar-se sense públic per la Covid, va acomiadar la seva sisena temporada des d’un terrat madrileny. Fa només uns dies, va viatjar fins a La Palma per «portar un somriure» als seus habitants després de la catàstrofe del volcà. 

Andreu Buenafuente va ser guardonat el 2020 amb el Premi Nacional de Televisió que concedeix el Ministeri de Cultura i Esport per «la versatilitat d’una trajectòria professional abarcadora de molt diversos llenguatges i formats, així com la reunió en la seva personalitat creadora de les diferents facetes del productor, el còmic, el presentador o l’actor».