Relleu

‘Cuéntame’ presenta els nous actors que donaran vida a Oriol i Santi Alcántara

La longeva sèrie, que arriba a la temporada número 22, se situarà al 1993

‘Cuéntame’ presenta els nous actors que donaran vida a Oriol i Santi Alcántara

TVE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Cuéntame’ ja té els actors que donaran vida als nous episodis a Oriol i Santi Alcántara, els actors originals dels quals han hagut de ser reemplaçats pels salts temporals ocorreguts en la longeva sèrie. Álvaro Díaz serà l’Oriol, el fill de la Inés, i Asier Valdestilla interpretarà el Santi, el primogènit del Toni.

Tal com avança la cadena, Álvaro i Asier ja han rodat escenes de les noves trames, en què la sèrie produïda per RTVE en col·laboració amb Ganga Producciones continua narrant la història d’Espanya, incorporant la perspectiva dels espanyols que, a principis dels noranta, rondaven la majoria d’edat. ‘Cuéntame...’ és el primer projecte televisiu tant per a Álvaro com per a Asier.

Una altra de les novetats de la temporada vinent serà la incorporació de Teresa Pérez, que donarà vida a la Diana, la filla de Paquita i Miguel Alcántara que viu a Sagrillas, poble natal de la família i escenari molt present en els pròxims episodis.

Notícies relacionades

En la nova etapa d’aquests personatges, els nets i la neboda dels Alcántara formaran la colla del barri de San Genaro amb trames d’allò més interessants sobre la joventut de l’època, històries que veuran la llum a principis de l’any vinent. A la colla s’afegeix a més el personatge del Melero, interpretat per Jordi Garreta, que està fent el servei militar a la capital i es converteix en el millor amic de l’Oriol.

Els nous episodis d’‘Cuéntame cómo pasó’ situen el seu començament el setembre del 1993, en una època marcada per la irrupció de noves tecnologies i per la recerca d’estabilitat en uns anys fascinants per a la societat espanyola.