Reaccions

De ‘Sálvame’ al ‘Telediario’ de TVE: la televisió informa de la mort de Georgie Dann

  • Les reaccions no s’han fet esperar i els espais de la tarda s’han fet ressò de la mort del ‘rei de les cançons de l’estiu’

  • Així van ser els inicis del cantant Georgie Dann a la televisió

  • El cantant Georgie Dann mor a Madrid

De ‘Sálvame’ al ‘Telediario’ de TVE: la televisió informa de la mort de Georgie Dann
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La mort de Georgie Dann ha acaparat aquest dimecres uns quants minuts a la televisió, el mitjà en què va potenciar la seva carrera amb aparicions en multitud de gales i espais musicals. Els programes que s’emeten en directe han trastocat aquesta tarda la seva escaleta per informar de la mort de l’intèrpret, que era ingressat a l’Hospital Puerta del Hierro de Madrid per sotmetre’s a una operació de maluc. 

El ‘Telediario’ presentat per Ana Blanco ha sigut un dels primers a anunciar la mort de Georgie Dann. «En els anys 70 i 80 va ser un dels emblemes de les cançons de l’estiu», ha recordat la periodista de TVE. Va ser precisament a la televisió pública on el francès es va donar a conèixer davant el públic espanyol amb la seva participació al Festival de la Cançó Mediterrània 1964.

Al voltant de les 16.00 hores, Telecinco també ha informat de la notícia a través de ‘Sálvame’. Jorge Javier Vázquez ha recordat l’impacte que va tenir Georgie Dann en la societat espanyola, remarcant que «encara es continuen ballant» moltes de les seves cançons. «Em sorprenia que fora (de càmeres) era molt seriós», ha reconegut el presentador. Lydia Lozano, per la seva banda, ha apuntat que «guanyava molts diners amb només una cançó a l’any». 

Notícies relacionades

A La Sexta, els seus dos programes de tarda han dedicat uns minuts a la figura del cantant. «Vull demanar un fort aplaudiment per a un home que ens ha deixat avui però que és un mite i l’alegria personificada», ha destacat Dani Mateo durant l’emissió de ‘Zapeando’: «Ha mort Georgie Dann, però sempre estarà en el nostre record. Gràcies per haver-nos fet tan feliços». 

Després, a ‘Más vale tarde’, Cristina Pardo i Iñaki López també s’han fet ressò de la trista notícia. «Era el rei de la cançó de l’estiu per antonomàsia», ha comentat la presentadora de l’espai d’actualitat. 

Temes:

Georgie Dann