A les xarxes socials

Nombroses personalitats mostren el seu suport a Ana Rosa pel seu càncer de mama

Periodistes, presentadors, polítics i artistes envien missatges de suport a la conductora de Telecinco

Nombroses personalitats mostren el seu suport a Ana Rosa pel seu càncer de mama

Telecinco

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ana Rosa Quintana anunciava aquest matí en el seu programa que té càncer de mama. La presentadora comunicava que s’apartaria temporalment de la televisió per dedicar-se al seu tractament i tot seguit començava a rebre mostres de suport i carinyo tant dels treballadors del seu programa com de nombrosos personalitats.

La copresentadora Patricia Pardo prenia la paraula visiblement emocionada: «Són molts companys, moltes persones les que estem recolzant l’Ana en aquests moments. No ets conscient de l’amor que tens al teu voltant...». En aquell moment es fonia en una abraçada amb la seva cap.

El mateix passava amb Joaquín Prat, que també l’abraçava: «Estàs tranquil·la, sempre és la que està tranquil·la, és la baula més forta de la cadena», li ha expressat el seu company. Ella responia: «Ja no puc fer res més, només cuidar-me, veure-us tots cada dia, enviar-vos missatgets i putejar-vos cada dia».

Notícies relacionades

El suport s’estenia a les xarxes socials per part d’altres treballadors de la cadena. Presentadors com Sandra Barneda, Risto Mejide, Jesús Vázquez i col·laboradors com Antonio Rossi, Bibiana Fernández enviaven els seus missatges a la presentadora. També per part de gent de la competència: a les paraules de Susanna Griso a ‘Espejo Público’, també s’hi han sumat les de Francisco Marhuenda, Mónica Carrillo i Julia Otero, que fa uns dies anunciava que havia superat la mateixa malaltia. A més, el compte oficial d’Atresmedia dedicava un tuit a la presentadora.

D’altra banda, polítics com ara Edmundo Bal, Inés Arrimadas, Isabel Díaz Ayuso, Pablo Casado, Susana Díaz, Juanma Moreno, Yolanda Díaz i Pablo Echenique també han publicat un missatge d’ànim per a la periodista de Telecinco desitjant-li la seva ràpida recuperació.