Mirades

La incomoditat d’un comensal de ‘First Dates’ a la seva cita: «Em sento analitzat»

Una jove molt observadora va sopar al restaurant amb un noi amb ganes de més

La incomoditat d’un comensal de ‘First Dates’ a la seva cita: «Em sento analitzat»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A ’First Dates’, les primeres sensacions sobre una cita són molt importants perquè les dues persones estiguin bé, però no sempre són correctes. Aquesta setmana, un dels solters que va intentar provar sort al programa de Cuatro no va acabar sentint-se del tot a gust amb la noia amb què l’havien aparellat, però això no va impedir que la cosa anés a millor.

El format de cites va unir en una de les seves últimes entregues un noi de Barcelona i una andalusa de Jaén, però la cosa no va arrencar amb bon peu. El noi es va sentir una mica incòmode per com el mirava ella: «Les seves cares em posen nerviós, em mira, sembla que analitza tot el que dic», va expressar una mica nerviós.

Notícies relacionades

La Belén tampoc va acabar d’arrencar amb bon peu amb l’Álex per la distància que separa les llars de cada un i va llançar una primera anàlisi d’ell: «No és capaç d’expressar els seus sentiments, es contradiu».

Tot apuntava que no anava a millorar la cosa, però sí que ho va fer. Després de conversar de molts temes van començar a encaixar i al finalitzar la cita van reconèixer que tenien ganes de més: «Volem mambo», van expressar.