A la gala de ‘Secret story’

Jorge Javier, disfressat de bruixa: «Aclaro que no està presentant Ana Rosa Quintana»

El presentador va sorprendre apareixent disfressat per conduir la gala especial de Halloween del ‘reality’

Jorge Javier, disfressat de bruixa: «Aclaro que no està presentant Ana Rosa Quintana»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ahir Jorge Javier Vázquez sorprenia l’audiència fent una cosa que mai abans havia fet. El presentador apareixia disfressat de bruixa per conduir la gala especial de Halloween de ‘Secret story’. Quan va aparèixer per la porta, les xarxes van començar a fer bromes sobre el ‘terrorífic’ ‘look’ del presentador.

Des del mateix compte del programa també en feien mofa i anomenaven el conductor com «Jorge Brujavier Vázquez». A tall de mem, molts usuaris van començar a fer comparacions del presentador amb altres personatges famosos, una cosa de què ell mateix es va assabentar i va acabar fent al·lusió en directe.

Notícies relacionades

«Sé que hi ha confusió, però vull aclarir que avui no està presentant el programa Ana Rosa Quintana», va dir en un moment de la gala, cosa que va provocar les rialles dels presents i del públic en general, en la que és la segona menció que fa Jorge Javier a la presentadora aquesta setmana després de parlar d’ella a ‘Sálvame’.

Més endavant, i fent gala del seu sentit de l’humor, el presentador també va assenyalar les seves altres «semblances raonables»: «Hi ha gent que diu que soc Isabel Coixet, Gema López o Lucía Etxebarría. Me n’aniré amb moltes dones al llit aquesta nit», va dir fent broma.