Sense embuts

La Raquel piropeja Lidia Torrent a ‘First Dates’: «M’està posant nerviosa perquè és tremenda»

La comensal va assegurar que li agraden les dones com la cambrera del ‘dating’: «Em quedaria tot el dia mirant-la»

La Raquel piropeja Lidia Torrent a ‘First Dates’: «M’està posant nerviosa perquè és tremenda»

CUATRO

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Raquel va demostrar tenir les idees força clares durant la seva visita per ‘First Dates’. Aquesta dependenta valenciana de 30 anys va arribar al restaurant del programa de Cuatro afirmant que no té vergonya de res: «Amb ella no s’arriba enlloc. És el que sempre penso. Avui ets aquí, demà no saps on. Cal viure el moment i has d’aprofitar-los tots».

«Vinc a conèixer una noia femenina, m’ha d’entrar pels ulls i tenir un feeling de primeres. Però en l’amor no m’ha anat gaire bé», va assegurar la Raquel durant els primers minuts a la barra del programa.

Mentre esperava la que seria la seva cita, la Raquel va demostrar el que va dir en la seva presentació i va piropejar Lidia Torrent, que li va dir que era molt guapa. «Fan una parella bonica», va assegurar Matías Roure després d’escoltar aquest comentari.

«M’està posant nerviosa perquè la Lidia és tremenda, és espectacular, els seus llavis, aquest cos... no saps què mirar-li», va afirmar la dependenta, afegint posteriorment que li agradaven les dones com la cambrera: «Em quedaria tot el dia mirant-la».

Instants després, la Raquel va saber que anava a sopar amb la Rosa, una jugadora i entrenadora de tenis de 25 anys que va entrar explicant en què es fixa la gent quan arriba a un lloc: «Jo entro en un lloc i miren la Juana i la Manola. La Juana pesa un quilo i la Manola un quilo i mig, ¿com vols que no les mirin? Soc dues mamelles, és una realitat, després una mica més, però al principi, dues mamelles».

Un cop es van asseure a la taula que li van reservar, el cert és que totes dues van aprofitar el sopar per conèixer-se millor, i van trobar diversos punts en comú. Per exemple, la Rosa li va confessar a la Raquel que no distingeix els colors, ja que veu en escala de grisos: «Normalment, vesteixo de blanc i negre. Quan compro roba sempre vaig amb la meva mare. Jo soc la seva vida, però ella són els meus ulls tota l’estona», va assegurar la jugadora de tenis.

Notícies relacionades

«¿Què estàs buscant ara després de sortir d’una relació de tants anys com la que has tingut? Perquè no sé si et ve de gust ficar-te en cap altra», li va preguntar la Rosa a la Raquel, que la va sorprendre amb la seva resposta: «Si vols que ens enrotllem i això ho podem fer, i després, ja ho veurem». «Sabent que no busca una cosa seriosa, li dono una segona cita, ens veiem i pim, pam, pum. Després, ella cap a casa seva i jo, a la meva,» va assegurar la tenista mallorquina.

Durant els últims minuts, la bona sintonia que totes dues van tenir al llarg de la cita va ser determinant en ‘La decisió final’, ja que les dues van mostrar interès per continuar coneixent-se fora del restaurant de ‘First Dates’. «M’ha semblat una noia molt interessant», va explicar la Rosa abans d’acabar la seva vetllada al costat de la Raquel amb un petó a la boca.