Separació mediàtica

Antonio David parla de la seva ruptura amb zero autocrítica: «Han aconseguit destruir un matrimoni»

L’excol·laborador de ‘Sálvame’ nega la seva relació amb Marta Riesco

Antonio David parla de la seva ruptura amb zero autocrítica: «Han aconseguit destruir un matrimoni»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Antonio David trenca el seu silenci sobre la seva ruptura amb Olga Moreno. L’excol·laborador de ’Sálvame’ ha volgut parlar amb la premsa per confirmar la seva separació, de la qual ha fet responsable els mitjans de comunicació, i per negar la seva relació amb Marta Riesco, reportera d’‘El programa de Ana Rosa’.

Notícies relacionades

Un equip de ‘Ya es mediodía’ ha pogut trobar el pare de Rocío Flores i preguntar-li sobre el tema: «Se m’ha adjudicat el qualificatiu d’infidel, aquest últim any han destrossat tant la meva família com a mi. M’han fet tant mal que he sigut absolutament sincer al dir que tot això havia passat factura al meu matrimoni». «Els que volien destruir el meu matrimoni ho han aconseguit», ha expressat, culpant els mitjans i periodistes que han recolzat Rocío Carrasco després de l’emissió de la seva docusèrie.

Antonio David ha negat qualsevol mena de romanç amb Marta Riesco en aquestes declaracions: «L’últim ha sigut barrejar la meva família amb companys que l’únic que han fet és ajudar-me, opinar contra corrent amb el que estava establert en alguns mitjans i han assenyalat una persona, companya, periodista, sense cap mena de prova, dient que ha sigut el detonant de la meva separació, cosa que és absolutament falsa», ha expressat.