Tota la informació

¿Ha guanyat Gloria Camila la demanda contra la seva germana, Rocío Carrasco?

¿Ha guanyat Gloria Camila la demanda contra la seva germana, Rocío Carrasco?
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Gloria Camila tindrà accés als escrits personals de Rocío Jurado amb els quals s’està treballant en la segona part del documental de Rocío Carrasco, que té l’estrena prevista per a aquesta tardor. Es pot recordar que fa unes setmanes es va saber que la filla de José Ortega Cano havia emprès accions legals contra la seva germana, La fábrica de la tele i Mediaset per intromissió il·legítima en els drets fonamentals de la seva mare. 

En concret, va presentar una demanda de diligències preliminars d’exhibició dels documents privats i personals de l’artista, que havien sigut entregats per Rocío Carrasco a la productora de la docusèrie, les gravacions dels quals van començar a mitjans d’octubre.

Molts mitjans han publicat aquest dijous que Gloria Camila s’ha apuntat una victòria judicial davant la seva germana. No obstant, és important remarcar que, almenys de moment, no ha guanyat res. Sí que és cert que la demanda segueix el seu curs i Rocío Carrasco haurà d’entregar els documents, però serà el jutge qui decideixi si el documental es podrà emetre. 

Segons ha explicat la periodista Beatriz Cortázar, l’exconcursant de ‘Supervivientes’ està «legitimada» per reclamar els escrits perquè no són propietat exclusiva de Carrasco. «No forma part d’un llegat universal, sinó que forma part de tots», ha explicat a EsRadio.

Notícies relacionades

Rocío i Gloria Camila es veuran les cares aquest divendres, 29 d’octubre, als jutjats d’Alcobendas. Serà la justícia, quan revisi tots aquests papers, qui decideixi si la docusèrie segueix endavant com estava previst

La continuació de ‘Rocío: contar la verdad para seguir viva’ posarà el focus en la família Mohedano, com va revelar la cadena fa uns mesos. La peça clau d’aquesta segona part serien aquests documents, escrits de la mà de Rocío Jurado.