Més temps

RTVE amplia el termini per enviar temes al Benidorm Fest: «Volem el més gran nombre de propostes competitives»

Els artistes interessats podran enviar les seves propostes fins al 10 de novembre

RTVE amplia el termini per enviar temes al Benidorm Fest: «Volem el més gran nombre de propostes competitives»

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els artistes que vulguin una plaça al Benidorm Fest disposen d’uns dies més per rematar i enviar els seus temes. El grup de treball de RTVE d’Eurovisió ha decidit ampliar el termini del procés de recepció de propostes per al festival, que servirà com a preselecció d’Eurovisió. Els interessats podran enviar la candidatura fins al 10 de novembre, 12 dies més tard del que es va anunciar inicialment. 

La radiotelevisió pública explica en un comunicat que està rebent «moltes propostes d’artistes rellevants», motiu pel qual han optat per ampliar el termini, «perquè tinguin més marge d’enviar propostes amb la màxima qualitat possible».

Eva Mora, cap de la delegació espanyola a Eurovisió, comenta que s’amplia la data d’enviament de candidatures a través de la web «perquè hi hagi igualtat de condicions». Assegura que l’objectiu és que al Benidorm Fest hi hagi «el més gran nombre de propostes competitives i amb possibilitats per fer un gran paper a Torí-2022». 

Notícies relacionades

RTVE va posar en marxa a finals de setembre el concurs per a la selecció de l’artista i cançó que representaran Espanya al Festival d’Eurovisió del 2022, que se celebrarà el mes de maig a Itàlia. Un procés obert en què els interessats podran participar a través d’un formulari a la web o invitació directa. 

Durant tres dies, Benidorm acollirà les gales, dues semifinals i una final, amb un total de 12 participants. D’allà sortirà el pròxim representant espanyol al certamen europeu.