‘Sábado Deluxe’

Jorge Javier carrega contra Marta López per defensar Olga Moreno: «És l’argument d’una dona ridícula»

Tots dos van viure un dur enfrontament al parlar de la separació entre Antonio David i Olga Moreno

Jorge Javier carrega contra Marta López per defensar Olga Moreno: «És l’argument d’una dona ridícula»

Telecinco

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

A més de l’entrevista a Isa Pi, ‘Sábado Deluxe’ també va debatre sobre la separació d’Antonio David Flores i Olga Moreno. Durant la tertúlia, la diferència d’opinions entre Jorge Javier i Marta López va fer que tots dos acabessin enfrontats.

La col·laboradora es va mostrar en desacord amb el programa per donar veracitat a les presumptes amants d’Antonio David sense escoltar si més no el que Olga Moreno tingués a dir. No obstant, el presentador va tardar poc a frenar les seves argumentacions: «Ningú està desautoritzant la versió d’Olga. Marta, de veritat, no et tornis boja. És que no escoltes. ¿Algú ha dit que Olga hagi mentit?».

Una pregunta que va negar la col·laboradora però que no el va fer parar en el seu al·legat. «És molt difícil parlar amb una persona que respon amb arguments tan ximples. No s’està parlant d’això. No es pot ser tan ridícula», va sentenciar ràpidament el presentador, deixant López callada.

Notícies relacionades

No obstant, el silenci de la concursant de ‘Supervivientes 2021’ va durar poc: «No hi estic d’acord, però no sé si ho puc dir o no, perquè per fer el ridícul...» No obstant, Vázquez la hi va tornar ràpidament: «Marta, és clar que és ridícul. I aquest és l’argument d’una dona ridícula». «Però en el moment que dic una cosa que no agrada, és així», va replicar ella.

Finalment, va ser Kiko Matamoros qui va assestar el cop definitiu a l’ex d’Alfonso Merlos: «La culpa és de la direcció, que la porta». Una afirmació amb què Jorge Javier va estar d’acord: «És clar, totalment».