Exclusiva YOTELE

Bertín Osborne fitxa per Telemadrid

La televisió pública reforça els seus continguts amb un programa presentat pel cantant

Bertín Osborne fitxa per Telemadrid
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de l’arribada de la nova cúpula directiva, Telemadrid continua renovant els seus continguts. A més dels canvis en l’àrea d’informatius, la televisió autonòmica també prepara novetats en el camp de l’entreteniment amb el fitxatge d’un rostre molt conegut pels espectadors. Es tracta de Bertín Osborne, segons ha conegut en exclusiva YOTELE

Telemadrid ha decidit incorporar a la seva programació ‘El show de Bertín’, el magazín d’entreteniment que presenta el cantant a Canal Sur des del setembre del 2020. Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal, la cadena pública s’encarregarà d’emetre la versió original de l’espai en lloc de portar a terme la producció de la seva pròpia adaptació. 

No obstant, en el cas que fos necessari, no es descarta que la televisió madrilenya opti per ficar tisora a l’edició d’‘El show de Bertín’ per ajustar la durada o continguts de les seves entregues

Notícies relacionades

El format acaba d’estrenar la seva segona temporada a la televisió andalusa després de guanyar-se la renovació pels bons resultats que ha anat aconseguint des del seu llançament, superiors en ocasions a la mitjana de la cadena. Vicky Martín Berrocal, El Sevilla, el mag Jorge Luengo o el cuiner Ale Alcántara són alguns dels col·laboradors de Bertín Osborne, que cada setmana rep un convidat per fer un repàs pels seus moments més íntims i destacats. 

‘El show de Bertín’ està produït per Proamagna, responsable de ‘Mi casa es la tuya’ a Telecinco. El programa d’entrevistes va tornar a Mediaset l’estiu passat amb dues entregues especials, una de protagonitzada per Isabel Díaz Ayuso i una altra per Paz Padilla. De moment es desconeix si el presentador continuarà compatibilitzant els dos espais.