Aprovada pel Consell d’administració

‘Maestros de la costura’ renova a RTVE: tindrà cinquena edició a La 1

Raquel Sánchez Silva tornarà a presentar el format, que també comptarà amb Lorenzo Caprile, María Escoté i Palomo Spain com a jurat

‘Maestros de la costura’ renova a RTVE: tindrà cinquena edició a La 1
2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La programació de la temporada vinent de La 1 de TVE continuarà comptant amb ‘Maestros de la costura’. Després d’uns mesos d’espera després de la renovació de la seva direcció, la cadena pública ha renovat per una cinquena edició el talent de disseny i confecció presentat per Raquel Sánchez Silva, segons ha acordat el consell d’administració de la corporació en la seva reunió celebrada aquest dijous.

Lorenzo Caprile, María Escoté i Palomo Spain tornaran a obrir els tallers de ‘Maestros de la costura’, el talent produït per RTVE en col·laboració amb Shine Iberia (‘Masterchef Celebrity’, ‘Lego Masters’). Els tres dissenyadors repetiran una vegada com a jutges de l’espai, que, previsiblement, obrirà d’aquí pocs dies el càsting per trobar els seus nous aprenents.

D’aquesta manera, TVE torna a premiar el talent produït per Shine Iberia després de fer una mitjana d’un 11,3% de quota de pantalla en les 10 entregues de la seva quarta edició. Malgrat caure quatre dècimes respecte a la seva temporada anterior, l’espai va registrar dades d’audiències superiors a la mitjana mensual de la cadena pública durant els mesos de gener (9,8%), febrer (8,6%) i març (8,7%) en tots els seus episodis.

Renovació confirmada sis mesos després del seu últim tancament de temporada

Notícies relacionades

‘Maestros de la costura’ posarà en marxa la seva cinquena edició per descobrir el successor d’Ancor com a guanyador del Maniquí d’Or. El mes de març passat, el valencià es va alçar amb la victòria en el talent de disseny i confecció de TVE, imposant-se a Lluís en el gran duel final amb un vestit inspirat en Valentino de color rosa fúcsia i amb escot paraula d’honor.

En aquella final de la quarta edició, el professor de Belles Arts es va emportar 50.000 euros i un curs de formació especialitzat en Disseny de Moda al Centre Superior de Moda de Madrid de la Universitat Politècnica de Madrid. «Haver participat en aquest programa ha suposat coses que mai hauria fet. Tota la gent que ve, totes les proves que hem fet, tota aquesta merceria que mai has tingut al teu abast... He pogut experimentar i donar-ho tot. Val la pena. És meravellós. És un èxtasi», va afirmar Ancor molt emocionat després de guanyar.