Moment inesperat

Bigote Arrocet i Alejandra Rubio s’emocionen en el seu retrobament al plató de ‘Secret story’

Malgrat la guerra del clan Campos amb la que va ser parella de María Teresa, tots dos van acabar entre llàgrimes al veure’s

Bigote Arrocet i Alejandra Rubio s’emocionen en el seu retrobament al plató de ‘Secret story’
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de setmanes d’atacs i respostes, ahir Bigote Arrocet es va tornar a veure les cares amb Alejandra Rubio al plató de ‘Secret story’. L’humorista, expulsat del ‘reality’ dijous passat, havia protagonitzat topades amb el clan Campos arran de les diferents versions sobre la seva ruptura amb María Teresa. No obstant, el retrobament entre l’humorista i la neta de la veterana comunicadora va ser de tot menys polèmic.

«Fa més de dos anys que no ens veiem, des que ell i la meva àvia ho van deixar», explicava Rubio abans que arribés el xilè. No obstant, quan entrava en plató, Bigote es dirigia amb total naturalitat a ella: «¡Alejandrita!», va deixar anar, acostant-se-li a fer-li un petó. «¡T’estàs emocionant!», va exclamar un atònit Jordi González. Tot seguit es va dirigir a Alejandra: «¡I tu també!».

Va ser llavors quan el presentador va aixecar del seu lloc a Alejandra i la va col·locar davant Bigote, que va començar a plorar després de fondre’s en una abraçada amb la neta de la que va ser la seva parella.

Notícies relacionades

«No m’esperava veure aquí l’Alejandra, jo l'estimo molt, no com una neta però sí com més que una amiga, és especial per a mi», va explicar el còmic, que amb la veu entretallada afirmava: «La seva àvia em parlava molt d’ella».

Per la seva banda, la filla de Terelu s’explicava: «Jo no tinc cap problema amb ell, li tinc molt carinyo, el recordo pintant les seves samarretes i posant-li flors als arbres quan no tenien». No obstant, Alejandra va puntualitzar: «Ha estat molts anys amb la meva àvia i algunes coses em fan mal perquè no les entenc». 

Temes:

Secret Story