Després d’entrevistar-lo

Ana Rosa afirma que Oriol Junqueras es «resisteix» a visitar el seu plató: «Vostè ja està convidat»

La presentadora dels matins de Telecinco ha xerrat aquest dilluns amb el líder d’ERC

Ana Rosa afirma que Oriol Junqueras es «resisteix» a visitar el seu plató: «Vostè ja està convidat»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Igual com la resta de matinals, ‘El programa de Ana Rosa’ continua molt pendent de l’evolució del volcà de La Palma. Però el format de Telecinco tampoc ha deixat de banda la política, analitzant aquest dilluns la situació a Catalunya i la posada en llibertat de Carles Puigdemont després de la seva detenció a Sardenya. A més, la presentadora ha xerrat en directe amb el líder d’ERC, Oriol Junqueras

En l’entrevista, Ana Rosa li ha preguntat sobre si es va plantejar viatjar per mostrar el seu recolzament a Puigdemont. «No he pensat a viatjar per simple casualitat. Aquesta setmana vaig tenir l’oportunitat de ser a Còrsega, en una reunió de diversos partits europeus. Era relativament a prop, però quan es va produir la detenció, ja havia tornat a Catalunya i tenia altres obligacions», ha explicat l’exvicepresident de la Generalitat. 

D’altra banda, Junqueras ha apuntat que la negociació és «la millor manera de resoldre el conflicte polític entre la societat catalana i l’estat espanyol». «Una manera d’il·lustrar-ho és preguntar-nos quina és l’alternativa al diàleg i a l’acord. Crec que l’alternativa serà clarament pitjor», ha apuntat durant la seva intervenció a Telecinco. 

Notícies relacionades

15 minuts després d’iniciar l’entrevista, la periodista s’ha vist obligada a tallar-la per falta de temps: «Ha sigut un plaer parlar amb vostè, però com que sempre ens enrotllem tant, hem d’anar-nos-en ja gairebé a publicitat». En aquell instant, Junqueras ha manifestat el seu desig d’acudir a les instal·lacions de Telecinco: «Esperem que algun dia ens puguem veure a l’estudi i tinguem temps per parlar amb més calma. A veure si ho aconseguim»

No obstant, Ana Rosa ha revelat que el polític d’ERC ha sigut convidat a plató en altres ocasions: «Això dic jo. ¿Se’m resisteix vostè, eh?». «Bé, és que és complicat quadrar agendes. A més succeeixen tantes coses alhora...», ha defensat Junqueras abans que la periodista insistís en la seva proposta: «No, no, jo soc cada matí aquí de dilluns a divendres. Vostè ja està convidat».