Xarxes socials

L’emotiu missatge de Sarah Jessica Parker després de la mort de Willie Garson: «Enyoraré tot de tu»

La protagonista de ‘Sexe a Nova York va voler acomiadar-se del seu amic amb un post penjat en el seu perfil d’Instagram

  • Mor Willie Garson, el mític Stanford Blatch de ‘Sexe a Nova York’, als 57 anys

L’emotiu missatge de Sarah Jessica Parker després de la mort de Willie Garson: «Enyoraré tot de tu»

TWITTER / HBOLAT

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La mort de Willie Garson ha generat multitud de reaccions de molts persones de la indústria de la televisió i el cine nord-americana. Una de les més destacades ha sigut la de Sarah Jessica Parker, protagonista de ‘Sexe a Nova York’ i amiga personal, que li ha dedicat unes emotives i profundes paraules després que es conegués la mort de l’actor: «Enyoraré tot de tu».

«De vegades, el silenci és una declaració. De la gravetat. L’angoixa. La magnitud de la pèrdua d’una amistat de més de 30 anys. Una veritable amistat que va permetre secrets, aventures, una família professional compartida, veritat, concerts, viatges per carretera, menjars, trucades nocturnes, una devoció mútua a la paternitat i totes les angoixes i alegries que acompanyen, triomfs, decepcions, por, ràbia i anys passats en sets (especialment l’apartament de Carrie) i rient fins a altes hores de la nit com Stanford i Carrie i Willie i Sarah Jessica», assegura l’actriu en l’inici del seu post, en el qual també ha recuperat algunes fotografia al costat d’ell.

L’actriu assegura que l’absència de Garson és un «cràter» que omplirà amb «les bendicios d’aquests records i tots els que encara estan en racons per sortir a la superfície»: «El meu amor i el meu més sentit condol i condolences per a tu estimat Nathen. Eres i ets la llum de la vida de Willie i el seu èxit més gran va ser ser el teu pare».

«Aquestes van ser les seves últimes paraules per a mi. «Grans braçalets per tot arreu». Sí. Bona sort Willie Garson», conclou Parker en aquesta publicació.

S’ha de recordar que Willie Garsonl’actor que va interpretar el mític Stanford Blatch a ‘Sexe a Nova York’, va morir aquest dimecres passat a l’edat de 57 anys després que no hagi pogut guanyar-li la batalla al càncer de pàncrees que patia, segons ha confirmat el seu mànager, John Carrabino, al mitjà nord-americà ‘Deadline’.

Notícies relacionades

En l’actualitat, Willie Garson estava rodant la tercera pel·lícula de ‘Sexe a Nova York’, sèrie en la qual va interpretar durant les seves sis temporades Stanford Blatch, el millor amic de Carrie Bradshow, personatge interpretat per Sarah Jessica Parker.

A més de formar part de la comèdia d’HBO, Garson també va formar part d’altres de mítiques i reconegudes sèries americanes com ‘Cheers’, ‘Melrose Place’, ‘Twin Peaks’, ‘La ley de Los Angeles’, ‘Ally McBeal’, ‘Expedient X’, ‘CSI’, ‘Star Trek: Voyager’, ‘Friends’, ‘John from Cincinnati’, ‘Scandal’, ‘Hawaii 5.0’, ‘Dos hombres y medio’ i ‘Los magos de Waverly Place’, entre d’altres.