Polèmica elecció

Cuatro aprofita l’erupció a La Palma per emetre ‘Dante’s Peak’ i ‘Alerta Roja’, dues pel·lícules de volcans

La cadena de Mediaset emetrà aquestes cintes dissabte a la tarda

Cuatro aprofita l’erupció a La Palma per emetre ‘Dante’s Peak’ i ‘Alerta Roja’, dues pel·lícules de volcans
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La televisió dedica aquests dies gran part de la seva programació a l’erupció del volcà de Cumbre Vieja que ha arrasat centenars de vivendes a La Palma. Tots els grups de comunicació estan portant a terme amplis desplegaments per informar al detall de tot el que està passant, enviant els seus presentadors estrella fins a la zona i fins i tot preparant especials en directe de formats com ‘En el punto de mira’ i ‘Equipo de investigación’

En el seu afany de mantenir-se enganxades a l’actualitat, algunes cadenes han decidit donar més pes als seus informatius o fins i tot programar especials com ‘La Palma en nuestros corazones’

Però més enllà de l’interès informatiu, i aprofitant que tots els ulls estan posats al volcà, Cuatro ha programat dues pel·lícules les trames de les quals recorden la catàstrofe que viuen els palmers. La cadena ha sorprès amb l’anunci de les dues pel·lícules que emetrà durant la tarda de dissabte.

Notícies relacionades

‘Un poble anomenat Dante’s Peak’, que podrà veure’s a les 15.40 hores, explica la història d’un vulcanòleg que alerta de la possibilitat que un volcà inactiu entri en erupció. No obstant, ningú el creu fins que ja és massa tard. A continuació s’emetrà ‘Alerta Roja’, que narra l’erupció d’un volcà que estava adormit des de 1903 i les seves devastadores conseqüències. 

Una curiosa elecció que ha cridat l’atenció de nombrosos usuaris a les xarxes socials i que ha generat tota mena de reaccions. De fet, quan es va produir l’erupció a Cumbre Vieja diumenge passat, alguns ja sospitaven que alguna cadena trauria del calaix aquestes cintes. 

Temes:

Cuatro