A ‘Secret Story’

Miguel Ángel Nicolás ofereix una cadira a ‘Ya es mediodía’ al nòvio de Miguel Frigenti: «Has de venir»

El coordinador del ‘Fresh’ li va llançar una sorprenent proposta a Nuah, parella del concursant

Miguel Ángel Nicolás ofereix una cadira a ‘Ya es mediodía’ al nòvio de Miguel Frigenti: «Has de venir»

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Miguel Ángel Nicolás es va asseure aquest diumenge al plató de ‘La noche de los secretos’ gràcies al conflicte obert de Miguel Frigenti amb ‘Ya es mediodía’. El coordinador de la secció ‘Fresh’ del programa va visitar ahir a la nit el debat de ‘Secret Story’ per parlar d’aquest assumpte, negant una vegada més que el periodista fos acomiadat. 

Però a més, va aprofitar l’ocasió per llançar-li una proposta a Nuah, nòvio del concursant, que va cridar l’atenció de més d’un espectador a les xarxes socials. «Veient-te estic veient el Miguel que veia en els debats. Estic pensant... ¿Si jo et fes una oferta per venir al ‘Fresh’ a col·laborar t’ho pensaries?», li va preguntar. 

Notícies relacionades

Una proposició que el jove va rebutjar a l’instant: «Que no, que no. A mi deixa’m, que jo estic molt content. Ho agraeixo, però no». Una conversa en la qual també es ficava Alba Carrillo, una altra de les peces fonamentals en el suposat acomiadament de Frigenti: «Això pot firmar la pau». «Miguel estaria encantat de veure’t allà treballant», va insistir Miguel Ángel Nicolás. 

Malgrat el «no» de Nuah, el col·laborador de ‘Ya es mediodía’ va tornar a pressionar durant el tram final del programa: «Miguel s’ha de quedar, sisplau. I Nuah, has de venir al ‘Fresh’». «S’ha de quedar Miguel per continuar oferint els grans moments que està donant», es va limitar a respondre el defensor de Frigenti. 

Temes:

Telecinco