A les 22:30 hores

‘Equipo de investigación’ torna aquesta nit a La Sexta amb un reportatge sobre José Luis Moreno

Gloria Serra i el seu equip indaguen en la presumpta gran estafa de què s’acusa el productor

‘Equipo de investigación’ torna aquesta nit a La Sexta amb un reportatge sobre José Luis Moreno
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La Sexta estrena aquesta nit, a les 22.30 hores, una nova temporada d’‘Equipo de investigación’ amb el reportatge ‘Las 7 vidas de Moreno’. Gloria Serra i el seu equip indaguen en la presumpta gran estafa de què s’acusa Jose Luis Moreno. El conegut productor de televisió, en llibertat condicional després d’haver dipositat un aval hipotecari per cobrir la fiança de 3 milions d’euros que li va exigir el jutge fa dos mesos, té l’obligació de comparèixer setmanalment al jutjat, i la prohibició de sortir del país. És el penúltim episodi d’una biografia digna de ser explicada. La vida i miracles de Jose Luis Moreno, els violents robatoris a la seva mansió cobren ara una nova dimensió. ¿Qui va agredir l’empresari i ventríloc?

Notícies relacionades

El programa de La Sexta, que fora d’Espanya pot seguir-se a Antena 3 Internacional, entrevista el prestamista de Moreno que, segons els investigadors, és la seva mà dreta en una organització criminal que movia grans quantitats de diners en efectiu. Parla sense embuts sobre el modus operandi de la trama financera i assegura que hi havia suborns als directors de bancs. El programa aconsegueix, a més, parlar en exclusiva amb un dels 4 directors també detinguts en l’operació Marioneta.

‘Equipo de investigación’, que va acomiadar la seva última temporada amb prop d’1 milió d’espectadors de mitjana i com el programa de reportatges d’investigació més vist pel qual passen cada divendres una mitjana de 3 milions d’espectadors, torna fort amb noves investigacions, nous reportatges, noves pel·lícules de la realitat que només es poden veure la nit dels divendres a La Sexta.