A ‘Secret Story’

El tens cara a cara entre Terelu Campos i Bigote Arrocet: «A mi no em diguis mentidera»

El còmic va tenir un acarament amb la presentadora sobre tot el que s’ha dit sobre la seva relació amb María Teresa Campos

El tens cara a cara entre Terelu Campos i Bigote Arrocet: «A mi no em diguis mentidera»

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La segona gala de ‘Secret Story: La casa de los secretos’ ens ha deixat un gran moment carregat de morbo. Edmundo Arrocet i Terelu Campos han protagonitzat aquest dijous un tens cara a cara en el ‘reality’ de Telecinco després que el còmic insistís que no va deixar María Teresa Campos a través d’un missatge de WhatsApp: «Jo sé la veritat i conec els missatges perquè els tinc, no tinc res més que dir».

«A mi el que em fa mal és que es digui que la vaig deixar a través d’un missatge i que després es fes públic un comunicat informant de la ruptura. Considero que això era una cosa molt personal», va assegurar Bigote. «Jo sé la veritat i estic d’acord amb tu en què el millor és deixar aquest tema. Això ja és aigua passada, però nosaltres no som les que ho hem portat a col·lació més de dos anys després», va contestar la col·laboradora de ‘Viva la vida’.

Notícies relacionades

Després de deixar callat l’humorista amb les seves intervencions, Terelu va tornar a respondre contundentment a Edmundo quan va insistir, una vegada més, que ell no va deixar la veterana periodista amb un missatge: «Sí que ho vas fer. No passa res, ja està fet. I et diré una cosa, Edmundo, a mi no em diguis mentidera perquè no ho soc i tinc tota la conversa. Li vas enviar un missatge i ho vas fer perquè jo t’ho vaig demanar».

A més, la concursant de ‘Masterchef Celebrity 6’ va voler aclarir en aquesta conversa que el comunicat que van enviar sobre la seva ruptura es va fer per frenar totes les especulacions que estaven sorgint: «¿Què de dolent té això? Sou dues persones públiques. No es pot viure amb el si estàs o si no estàs, si se t’espera o no. Va ser simplement comunicar per evitar l’especulació, el natural és evitar el xafardeig en benefici de tots. No sé per què et va molestar tant perquè era per a la tranquil·litat de tots».