A ‘Zapeando’

Jordi Cruz revela el seu fitxatge frustrat per ‘Caiga quien caiga’ per culpa d’‘Art attack’

El presentador en va quedar a les portes perquè Antena 3 va començar a emetre reposicions del mític espai de manualitats

Jordi Cruz revela el seu fitxatge frustrat per ‘Caiga quien caiga’ per culpa d’‘Art attack’

laSexta

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ahir va visitar ‘Zapeando’ Jordi Cruz, que va recordar amb Dani Mateo la seva època a ‘Art attack’. «Has fet ràdio, recentment ‘Top Gamers’ a Neox, ‘podcasts’ a Netflix amb Samantha Hudson...», no obstant, va ser inevitable parlar del mític programa de manualitats de Disney que es va emetre en obert per Telecinco i després a Antena 3.

«Hi ha una responsabilitat a l’hora de fer programes infantils, hi ha vegades que m’han vingut pares intentant-me assassinar perquè als nens no els sortien les manualitats», va confessar sobre els seus anys en el programa. No obstant, ser la cara del format el va perjudicar de cara a fitxar per altres programes. Tal com ell va revelar, es va quedar a les portes de ser un ‘home de negre’ de ‘Caiga quien caiga’.

Notícies relacionades

«Vaig estar a punt de fer un Caiga quien caiga i no em van agafar perquè aquell cap de setmana van començar a emetre Art attack a Antena 3», va explicar Cruz. Tot i que es van gravar set temporades d’‘Art attack’, el programa va estar emetent-se 16 anys mitjançant reposicions. Tal va ser el cas d’Antena 3, que va comprar el format per reemetre’l els matins del cap de setmana.

«Em van cridar de Telecinco i em van dir que ho sentien, que no hi podia entrar», va confessar Cruz. «Els productors em deien “però tu estàs fent ‘Art attack’” i jo els deia que no, que fa sis anys que no el gravo... I em deien: “Ja, però s’emet...”», va comentar. Malgrat tot, el presentador va reconèixer:: «He de donar les gràcies cada dia a Art attack».

Temes:

Jordi Cruz