Nova etapa

El director de continguts de TVE dona els primers detalls del programa debat de Javier Ruiz

Esteve Crespo va avançar detalls en un esdeveniment amb periodistes al qual va assistir YOTELE

El director de continguts de TVE dona els primers detalls del programa debat de Javier Ruiz
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Esteve Crespo, el nou director de continguts de TVE, ha parlat sobre la nova etapa de la pública en una trobada amb periodistes a la qual ha pogut assistir YOTELE. El cap de l’àrea ha revelat alguns detalls sobre quins són els objectius de la cadena en aquest moment en què passa una profunda crisi d’audiència.

Un dels assumptes que més està fent parlar ara mateix és el fitxatge de Javier Ruiz, que s’encarregarà de presentar un nou debat: «Javier Ruiz és una persona que té un estil propi, és molt divulgatiu i il·lustra molt bé assumptes com la informació econòmica. Javier suma a RTVE. Té una personalitat determinada», ha afirmat sobre el nou presentador.

La incorporació del periodista, així com la de Silvia Intxaurrondo a ‘La hora de La 1’, ha obert un nou debat per no ser personal de la casa: «Una cosa és contractar un presentador com Silvia o Javier o que tot l’equip sigui extern. El nou programa de Javier serà íntegrament produït per l’àrea d’informatius, tant redacció com tècnica», ha defensat.

Sobre les seves intencions en aquest nou començament, Crespo afirma: «Volem situar com esdeveniments determinats fets informatius, com per exemple l’aniversari de l’11-S. Un treball sobri i modern, aportant tots els enfocaments possibles. Hem situat al mateix nivell els Jocs Olímpics i Paralímpics. Hem començat una línia de treball en la producció de documentals», defensa.

Notícies relacionades

«En els informatius ens hem marcat un camí sobre el qual anirem avançant amb accions petites però també arriscant», ha expressat sobre el ‘Telediario’, que comptarà amb «dos pilars bàsics: els nostres corresponsals i els centres territorials. Som a prop de la gent, volem informar del que passa des del territori».

Quant als baixos registres que està aconseguint La 1 en aquests moments, Crespo creu que «no ens podem obsessionar amb les audiències ni que sigui tot el que marqui totes les nostres decisions. La nostra corba va cap amunt». «Crec més en la reputació social que en el criteri de les audiències», afegeix.

Temes:

TVE