A les 22.45 hores

Antonio Orozco i Lolita, convidats aquesta nit en la segona entrega de ‘Veo como cantas’ a Antena 3

A més, la polifacètica Lolita se sumarà de manera puntual a l’elenc d’assessors i al costat de Josie, Ruth Lorenzo i El Monaguillo

Antonio Orozco i Lolita, convidats aquesta nit en la segona entrega de ‘Veo como cantas’ a Antena 3

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Antena 3 emet aquesta nit, a les 22.45 hores, una nova entrega de ‘Veo como cantas’. En aquesta ocasió, l’espai tindrà com a artista convidat el cantant Antonio Orozco, que, amb el seu profund coneixement musical i la seva reconeguda desimboltura, intentarà ajudar la concursant de la setmana amb els seus consells i les seves impressions.

Notícies relacionades

A més, la polifacètica Lolita se sumarà de forma puntual a l’elenc d’assessors i, junt amb Josie, Ruth Lorenzo i El Monaguillo, farà tot el possible per descobrir qui de tots els cantants misteriosos són veritable farsants, incapaços d’afinar ni una sola nota.

Les identitats dels cantants misteriosos d’aquesta segona entrega de ‘Veo como cantas’ seran més que variades. Des d’una punk i una pin-up, a un llenyataire, un otaku i una traductora, passant per una amant dels gats, una crupiera, un informàtic i un agent de viatges. ¿Qui d’entre ells tindrà una veu espectacular capaç de deixar bocabadats presentador, assessors i concursant? ¿I qui farà esgarrifar fins i tot amb la primera nota?