Primera vegada que ocorre

Aren i Noah fan història a ‘First Dates’ al buscar ‘trieja’: «Tenim molt amor per donar»

La parella va conèixer en el ‘dating’ de Cuatro una persona trans no binària i artista multidisciplinària

Aren i Noah fan història a ‘First Dates’ al buscar ‘trieja’: «Tenim molt amor per donar»

CUATRO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El restaurant de ‘First Dates’ va viure un moment històric en els seus més de cinc anys d’emissions. Per primera vegada, el ‘dating’ de Cuatro es va obrir aquesta setmana al poliamor amb la visita d’Aren i Noah, una parella de 21 anys, que van arribar al programa buscant incloure una tercera persona en la seva relació sentimental: «Volem una ‘trieja’».

«Seria una parella tancada de tres persones perquè tenim molt amor i carinyo per donar, podem compartir-lo amb més gent. Som una parella de nois, però com que tenim ploma i el cabell llarg ens solen confondre amb noies», va assegurar Aren, mentre que Noah va admetre que «estava enamorat en secret d’ell».

Instants després de la seva arribada a la barra, la parella va conèixer Andreas, un artista multidisciplinari de 25 anys, que Aren ja coneixia anteriorment: «Ha sigut una gran sorpresa. El conec de Twitter. Estava fent un projecte de visibilitat trans. Quan va venir a Barcelona, me’n va fer un a mi i vam passejar pel barri Gòtic. El món és un mocador».

«Soc bastant peculiar i busco algú amb la ment oberta. Soc una persona trans no binària i artista multidisciplinari», va assegurar Andreas en la presentació que va fer a la seva entrada al programa presentat per Carlos Sobera.

Notícies relacionades

Una vegada asseguts a la taula, al llarg del sopar, Aren i Noah li van explicar a Andreas com havia de ser la persones que formi part de la seva ‘trieja’, però les possibilitats de formar-la es van reduir molt després que l’artista madrileny revelés que estava enamorat d’una persona: «Podria estar en una relació tancada de tres, però mantenint el vincle que tinc amb aquesta persona».

En els últims minuts, aquesta circumstància d’Andreas va ser determinant en ‘La decisió final’, ja que els tres es van posar d’acord a l’hora d’assegurar que no tindrien una segura cita. «No tallarà amb aquesta persona per estar amb nosaltres així que no casa amb la nostra expectativa de relació que tenim», va explicar Noah.