Inesperat

Marhuenda i Eduardo Inda, sorprenents absències en la tornada de ‘laSexta noche’

Els tertulians participen en el programa des dels seus inicis

Marhuenda i Eduardo Inda, sorprenents absències en la tornada de ‘laSexta noche’
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

‘laSexta noche’ va estrenar la seva nova temporada amb José Yélamo al capdavant aquest cap de setmana. El programa va arrencar una nova aventura a la cadena d’Atresmedia amb el fitxatge del presentador i les inesperades absències, entre els seus tertulians, d’Eduardo Inda i Francisco Marhuenda.

Notícies relacionades

Els espectadors es van adonar de sonors canvis entre els participants del debat, en comparació amb les últimes temporades, al veure que entre els seus col·laboradors no hi havia ni el director d’‘OKdiario’ ni el màxim responsable del diari ‘La Razón’. Els seguidors del format copresentat per Verónica Sanz es van estranyar d’aquest canvi, ja que tots dos han sigut rostres habituals de l’espai polític des de fa vuit anys.

Sí que van participar en l’entrega d’estrena Angélica Rubio, Antonio Maestre, Elisa Beni, Ignacio Cembrero i Juanlu Sánchez, també col·laboradors coneguts pels més fidels del programa, molts dels quals no van tardar a comentar les absències a les xarxes socials. En les pròximes setmanes es desvetllarà si es tracta d’una baixa provisional o si, al contrari, Eduardo Inda i Marhuenda han abandonat el format.