Taxativa

Alba Carrillo ataca Rocío Flores per defensar Rocío Carrasco: «Ella no va tirar ningú per les escales»

La col·laboradora no va dubtar a fer referència a la jove i criticar-la durament

Alba Carrillo ataca Rocío Flores per defensar Rocío Carrasco: «Ella no va tirar ningú per les escales»
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Alba Carrillo va voler plantar cara aquesta setmana als seus companys de programa. La model va decidir enfrontar-se amb algun dels col·laboradors amb qui treballa a ‘Ya es mediodía’ i fins i tot criticar el format i la seva productora quan van parlar de Rocío Carrasco per poder defensar-la.

Sonsoles Óngea i diversos tertulians van lloar el nou aspecte físic de Rocío Flores després de perdre pes. Per exemple, Miguel Ángel Nicolás va ser clar: «Està guapíssima». Tants compliments van acabar enfadant l’exconcursant de ‘Gran Hermano VIP 7’: «Clar, què heu de dir. Si estem en la productora de...».

La presentadora no va dubtar a defensar els responsables de l’espai: «Perdona, perdona», l’ha frenat abans que acabés la frase. «Sembla mentida que no sàpigues la llibertat total i absoluta que tens de dir el que et doni la gana», va expressar. Mentrestant, Carrillo continuava carregant contra la filla de l’exconcursant de ‘Supervivientes’: «Aquí estimem molt a Rocío Flores».

Notícies relacionades

La col·laboradora ha volgut ressaltar el seu suport a Rocío Carrasco: «Respecte per a les mares, després ja ens preocupem per la dieta. La meva amiga no va tirar ningú per les escales», ha recalcat.

Sonsoles ha volgut tancar l’assumpte: «Compte amb algunes afirmacions, que no limiten la teva llibertat, Alba Carrillo, per dir el que et doni la gana». «Després parlem perquè no parlarem d’alguns temes. Aquí defensem Rocío Carrasco, si ens sembla, i Rocío Flores», ha afegit.