Adaptació de la pel·lícula

El nou repte professional de Ricky Merino: serà el protagonista de ‘Ghost, el musical’

El cantant i presentador interpretarà Sam Wheat en el 30 aniversari de la pel·lícula

El nou repte professional de Ricky Merino: serà el protagonista de ‘Ghost, el musical’
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Ricky Merino se suma a l’elenc de ‘Ghost, el musical’ en la seva tornada després de la pandèmia. El cantant serà el protagonista de l’adaptació teatral de la cèlebre pel·lícula en el seu 30 aniversari des del 28 de setembre al Teatre EDP Gran Vía.

El mallorquí emprèn aquesta nova aventura professional en la qual interpretarà Sam Wheat, paper principal que compaginarà amb David Bustamante. Al seu costat, l’actriu Cristina Lorente encarnarà la jove Molly.

Notícies relacionades

El projecte teatral suposa el debut de l’exconcursant de l’exitós ‘Operación Triunfo 2017’ com a protagonista d’un espectacle a la Gran Via de Madrid, un nou repte amb què s’ha mostrat encantat i molt il·lusionat: «Després de tants càstings i d’aquells musicals a Mallorca, ser aquí és un somni»

Merino ha sigut un rostre habitual a la televisió des del seu salt a la fama com a presentador d’‘El Chat de OT’, al costat de Noemí Galera, i de la versió espanyola d’‘¡A cantar!’ disponible a nivell mundial a Netflix. També va col·laborar de forma habitual en seccions musicals de ‘Zapeando’ i a PlayZ, plataforma digital d’RTVE. Ricky no ha deixat de banda la música i recentment ha tret diferents temes, com l’adaptació de ‘Smalltown Boy’ amb Conchita Wurst de la qual va parlar amb YOTELE l’any passat.