YOTELE a la roda de premsa

‘Got talent’ presenta la setena edició, ara sense Paz Padilla: «Tenir tres jurats és una cosa habitual»

Edurne, Risto Mejide i Dani Martínez tornen juntament amb Santi Millán, que tornarà a fer de mestre de cerimònies

‘Got talent’ presenta la setena edició, ara sense Paz Padilla: «Tenir tres jurats és una cosa habitual»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Got talent’ torna a Telecinco. El talent estrella de la cadena arrenca la setena edició convertit en un dels formats més estimats per la cadena. «S’ha consolidat com a programa referent del talent multidisciplinari», ha defensat Leonardo Baltanás, director de continguts de Mediaset, en una roda de premsa a què ha assistit YOTELE.

Amb Santi Millán de nou com a mestre de cerimònies, Edurne, Dani Martínez i Risto Mejide tornen a ocupar les cadires del jurat, en aquesta ocasió sense Paz Padilla. «Tenir tres jurats és una cosa habitual. Ens permet jugar d’una altra manera», ha expressat el directiu en al·lusió a la sortida de la presentadora de ‘Sálvame’, que continua amb altres projectes al grup. «Quant a producció, facilita el fet de reduir el nombre de membres del jurat [....]; no és qüestió de persones, sinó d’encaix d’horaris», ha afegit.

Per la seva banda, Nathalie García, CEO de la productora Fremantle, creu que el repte cada any està a buscar una cosa nova per al públic: «No podem estar amb l’“això ja ho he vist”». Després de sis edicions exitoses, no és una tasca fàcil trobar gent amb habilitats mai vistes. No obstant, les circumstàncies per la pandèmia permeten «tenir talent que d’una altra manera estarien de gira».

Notícies relacionades

Santi Millán apunta a la «gran química del jurat» després de tres edicions junts com a clau de l’èxit. Risto Mejide ha preferit no fer cap declaració respecte a la no participació de Padilla a la taula del jurat: «No vull donar-te un titular sobre això. Contesti el que et contesti te’l donaria», ha afirmat.

Edurne s’ha mostrat de nou molt il·lusionada a participar en el programa i assegura que «cada edició és especial». «Només fa tres temporades que hi soc i ‘Got talent’ el veig com la Champions. Tots ho esperem perquè és l’esdeveniment de l’any», ha afirmat Dani Martínez, a la qual cosa Risto ha apuntat: «Jo ho veig més com la Superlliga». El presentador de ‘Todo es mentira’ també avança: «Vinc amb ganes de putejar la productora».

Temes:

Got talent