Torna a la càrrega

Ana Rosa obre temporada des d’un molí i és més crítica amb Sánchez per la pujada de la llum: «Govern de poques llums»

La presentadora ha pujat a un molí de vent vestida amb una granota i un casc per a l’inici del programa

Ana Rosa obre temporada des d’un molí i és més crítica amb Sánchez per la pujada de la llum: «Govern de poques llums»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ana Rosa ha obert avui la nova temporada a Telecinco des de ben amunt. Per iniciar la que és la 18a temporada del seu programa la presentadora ha pujat a un molí de vent, vestida amb un casc i un granota; tota una declaració d’intencions per a un dels temes d’actualitat del moment: la pujada del preu de la llum.

«Cervantes va escriure la història d’un ‘hidalgo’ que lluitava contra gegants que eren molins de veient perquè volia canviar el món. Al final es va rendir. És molt difícil canviar les coses, però nosaltres ho intentarem. Per això hem vingut a aquests gegants del segle XXI que ens donen energia neta», començava dient la presentadora en aquest ‘speech’ que ja estava gravat.

Després, en directe i en plató, la presentadora arrencava amb crítiques a Pedro Sánchez, de qui assegura que s’ha passat l’estiu «aïllat a Lanzarote». «Missió complerta, va dir quan va sortir per posar-se la medalla dels nostres soldats a l’Afganistan», etzibava la conductora.

Notícies relacionades

Ana Rosa assenyalava que el preu de la llum «ha batut vuit rècords consecutius». «La Moncloa assegura que no hi pot fer res perquè Europa no els deixa; el mateix que van dir amb l’IVA de les mascaretes», s’ha queixat la conductora, que apagava els llums del plató per denunciar la «pobresa energètica» que pateixen molts ciutadans.

«No ens facin creure que és un Govern amb poques llums a qui se li han fos els ploms. Pensin, siguin creatius perquè se’ls encengui la bombeta. No ens diguin que no hi ha llum al final del túnel. Si van ser capaços de confinar 47 milions de persones, també poden abaixar la llum. I llavors sí que podran dir-nos a la cara, sense enrojolar-se, això de “missió complerta”», ha deixat anar.