Després de la bona acollida d’‘El reencuentro’

Atresmedia deixa la porta oberta a la continuïtat de ‘Física o química’: «Estem treballant en això»

Els responsables del grup audiovisual condicionen aquesta possibilitat a què s’han de donar «moltes circumstàncies»

Atresmedia deixa la porta oberta a la continuïtat de ‘Física o química’: «Estem treballant en això»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Física o química’ podria tenir una continuïtat més extensa a Atresplayer Premium. Després de la bona acollida dels dos capitulos d’‘El reencuentro’, els directius d’Atresmedia han tornat a deixar la porta oberta que la sèrie segueixi a la plataforma de pagament després de ser preguntats per YOTELE durant la presentació de ‘La edad de la ira’, la seva nova sèrie adolescent.

«(‘El reencuentro’) ha tingut molt bona crítica i va anar genial a la plataforma, però no us podem dir gaire més. Quan fem un balanç del contingut de les pròximes temporades, us ho anunciarem», va assegurar Montse García, directora de ficció d’Atresmedia Televisión en l’esmentat acte. «El balanç és molt positiu. Hi estem treballant, però s’han de donar moltes circumstàncies per donar-li continuïtat», va contestar Emilio Sánchez Zaballos, gerent de Vídeo i Plataformes Online d’Atresmedia.

Es pot recordar que al desembre, en la presentació dels dos capítols especial de ‘FoQ: El reencuentro’, la cadena no va tancar la porta a reprendre el projecte: «Estem oberts a tot. Ja veurem com funciona i quines històries podem explicar», va expressar Montse García.

‘Física o Química’, que es va emetre entre el 2008 i el 2011 a Antena 3, va tornar en forma de minisèrie a través d’Atresplayer Premium a finals de l’any 2020. Un esdeveniment especial de dos episodis que va revelar què ha sigut de la vida dels seus protagonistes durant tots aquests anys.

Notícies relacionades

Andrea Duro (Yoli), Angy (Paula), Maxi Iglesias (Cabano), Sandra Blázquez (Alma), Adam Jezyerski (Gorka), Leonor Martín (Cova), Andrés Cheung (Yan), Javier Calvo (Fer) i Adrián Rodríguez (David) van reprendre els seus personatges en la sèrie que va marcar un abans i un després en tota una generació de joves.

‘Física o Química’ va tenir la seva esplendor durant la seva segona temporada, que va comptar amb una gran audiència de 4 milions d’espectadors. La creació de Carlos Montero va finalitzar amb un total de 77 capítols i 7 temporades el 2011, confirmant-se com un dels grans èxits de ficció dels últims temps.