Després de la bona acollida de la primera

Atresplayer Premium posa data d’estrena a la segona temporada de ‘ByAnaMilán’

La sèrie protagonitzada per Ana Milán arribarà el diumenge 5 de setembre a la plataforma d’Atresmedia

Atresplayer Premium posa data d’estrena a la segona temporada de ‘ByAnaMilán’

ATRESMEDIA / ATRESPLAYER PREMIUM

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El compte enrere per a l’estrena de la segona temporada de ‘ByAnaMilán’ a Atresplayer Premium ja està arribant al final. Després de la seva estrena al FesTVal de Vitòria-Gazteiz, la plataforma de pagament d’Atresmedia ha anunciat aquest dijous que els nous capítols de la sèrie protagonitzada per Ana Milán veuran la llum el diumenge 5 de setembre.

A més de l’actriu, l’elenc principal d’aquesta segona temporada de la sèrie es completa amb Jorge Usón, Pilar Bergés, Marcelo Converti, Cristobal Suárez i Pablo Gómez Pando, entre altres.

En aquesta segona temporada, Ana Milán torna amb les seves boges anècdotes i situacions absurdes. El fantasma de la presència de Mario encara pesa sobre ella, flota al seu apartament. Per intentar fer callar la seva soledat, es llança a totes les feines que li ofereixin: cine, TV, publi i festes, moltes festes.

Però tot aquest estrès acaba passant-li factura en el pitjor moment, en la seva gran oportunitat davant un actor de Hollywood, Ana cau desmaiada i, quan desperta, té un ull guenyo. ¿Potser és aquest el moment per abaixar el ritme i cuidar-se una miqueta? Sigui com sigui, Ana encararà aquesta nova etapa de cara. I si és possible amb Manu al seu costat... si es deixa.

Notícies relacionades

Dona polifacètica com poques, Ana Milán és un dels rostres més estimats de la petita pantalla després d’haver participat en alguns dels projectes més importants de la televisió espanyola. Amb més de 20 anys de carrera com actriu, Ana Milán ha format part de la família de sèries com ‘Cámera Café’, ‘Física o Química’, ‘Amar és para siempre’, ‘El tiempo entre costuras’, ‘Paquita Salas’ o ‘FoQ: El reencuentro’.

La carrera d’Ana Milán s’ha anat fent més gran a la televisió amb el pas dels anys i també ha sigut presentadora i col·laboradora de diferents projectes televisius com ‘Password’, ‘Caiga quien caiga’ o ‘Lo siguiente’. A més, també va destacar el seu pas per ‘MasterChef Celebrity’ i, pròximament, serà assessora de ‘Veo cómo cantas’.