Entrevista YOTELE

Chenoa ens parla de ‘Celebrity Bake Off España’: «Iturralde és un descobriment per mi»

Parlem amb la cantant al FesTVal de Vitòria sobre el nou format d’Amazon Prime Video, entre altres temes

Chenoa ens parla de ‘Celebrity Bake Off España’: «Iturralde és un descobriment per mi»

FESTVAL / FLICKR

2
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

Chenoa s’endinsa a les cuines de ‘Celebrity Bake Off España’. Després de gairebé 20 anys del seu pas per la icònica primera edició d’‘Operación Triunfo’, l’artista torna a concursar en un ‘talent’ com un dels rostres més destacats del format presentat per Paula Vázquez i Brays Efe a Amazon Prime Video, i que probablement s’estrenarà abans de finals d’aquest anys. Al FesTVal de Vitòria, YOTELE parla amb Chenoa sobre la seva experiència a ‘Celebrity Bake Off España’, entre altres temes.

¿Què et va convèncer per unir-te a ‘Celebrity Bake Off España’?

La primera raó per participar-hi ha sigut sortir de la meva zona de confort. Al final, és veritat que no tinc controlat fins a cert punt el tema de la cuina. Era desafiar-me a mi mateixa.

Però, ¿no en sabies gens, de cuina?

No. Sé netejar molt bé la cuina, però, de cuinar, no en tenia ni idea, i això que el meu avi era cuiner, tot i que no ens deixaven entrar a la cuina.

¿Tampoc de petita?

Només sabia fer un pa de pessic de plàtan.

¿Com ha sigut l’ambient que t’has trobat en aquesta experiència?

La veritat que meravellós. Som tots súpers diferents. Els matisos que hi ha en el càsting són molt divertits, i és el que fa el programa.

A la roda de premsa, heu explicat que per gravar ‘Celebrity Bake Off España’ tot l’equip us heu hagut d’aïllar en una bombolla. ¿Com ha sigut aquesta espècie de convivència?

Podrien haver gravat les 24 hores. Era complicat perquè no eres amb la família. Al final, hi ha estrès. Trèiem estones, però no n’hi havia gaires, perquè calia posar-se les piles amb tot, però bé.

Els concursants de ‘Masterchef’ també conviuen en una casa i estudien per millorar les seves tècniques i plats. ¿Això també ha passat a la vostra convivència?

No. Home, per anar més tranquils, podies mirar-los, però amb això no en tens prou. Al final, necessites tocar el que estàs fent. És com és el que cus amb el cap, però quan agafes l’agulla és un altre paper.

¿Quin company t’ha sorprès més al conèixer-lo personalment?

Iturralde. És increïble. És un descobriment per a mi. M’encanta. És molt personatge, però molt autèntic, tot i que tots han fet que això hagi sigut especial per mi.

Deixant a part ‘Celebrity Bake Off España’, m’imagino que hi ha ganes que arribi la novena temporada de ‘Tu cara me suena’

Evidentment. A més, hi ha ganes d’estar amb ells. Tinc ganes de tornar i veure la Lolita, l’Ángel [Llácer], el Carlos [Latre], el Manel [Fuentes i el càsting nou.

Notícies relacionades

En línies generals, ¿com valores aquest nou càsting?

Molarà també [riu].