Exclusiva YOTELE

Sandra Pica, tercera concursant tancada de ‘Secret story’ a Telecinco

La participant de ‘La isla de las tentaciones’ i ‘La casa fuerte’ conviurà amb Lucía Pariente i José Antonio Canales Rivera, primers famosos confirmats

Sandra Pica, tercera concursant tancada de ‘Secret story’ a Telecinco
1
Es llegeix en minuts
Sergio López Merillas

Falta molt poc perquè s’encenguin els llums de la casa dels secrets de Telecinco. La cadena estrenarà la primera edició de ‘Secret Story’, el seu nou ‘reality’ protagonitzat per famosos, en el qual Sandra Pica serà una de les concursants, segons ha sabut en exclusivaYOTELE. 

D’aquesta manera, es converteix en la tercera persona que ja ha tancat un acord i la participació de la qual està confirmada. Se sumarà al fitxatge de Lucía Pariente, mare d’Alba Carrillo i primer perfil que Mediaset ha fet oficial, i a José Antonio Canales Rivera, nom que va avançar en exclusiva YOTELE aquest dimarts i posteriorment ‘Sálvame’ va fer oficial.

Sandra Pica va començar la seva etapa televisiva el 2017 com a pretendent de ‘Mujeres y hombres y viceversa’, però va ser el 2020 quan va començar a ser realment coneguda arran del seu pas per ‘La isla de las tentaciones’. La temptadora va iniciar allà una relació amb Tom Brusse, amb qui més endavant va concursar en ‘La casa fuerte 2’

Notícies relacionades

Fa uns mesos, mentre aquest participava a ‘Supervivientes’, la jove va viatjar fins a Hondures per trencar amb ell perquè havia començat a conèixer Julen, un altre conegut participant de ‘Mujeres y hombres y viceversa’, que precisament va ser abandonat per la seva nòvia, Violeta Mangriñán, quan ella va començar la seva etapa a ‘Supervivientes 2020’ i va iniciar un idil·li amb Fabio.

La productora Zeppelin esgota en els últims dies tots els preparatius de la gran estrena de ‘Secret story’, prevista per a la setmana vinent, en la qual un grup de personatges famosos conviurà a la famosa casa de ‘Gran Hermano’, a Guadalix de la Sierra. Cada un d’ells tindrà el seu propi secret i la seva principal missió de tots ells és mantenir-los ocults, una premissa similar a la que es va utilitzar durant les primeres setmanes de ‘Gran Hermano 16’.

Temes:

Telecinco