Anys després

Un comensal de ‘First dates’ se sincera: «Alguna vegada he sigut Chenoa, perquè m’han fet la cobra»

La cantant es va colar en el programa pel mític instant del concert d’‘Operación Triunfo’

Un comensal de ‘First dates’ se sincera: «Alguna vegada he sigut Chenoa, perquè m’han fet la cobra»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Hi ha vegades que les intencions entre dues persones no coincideixen i es produeixen moments tan incòmodes com una cobra. Sobre l’esmentat assumpte va voler parlar en el seu pas per ‘First dates’ Francis, un comensal del programa que va explicar com se sent quan s’anima a fer un petó però no acaba bé.

L’home va arribar al programa presentat per Carlos Sobera disposat a trobar un amor de veritat. En la seva rebuda, va explicar algunes dades de la seva vida sentimental i amorosa: «Alguna vegada he sigut Chenoa, m’han fet la cobra», va reconèixer mostrant-se totalment natural i parlant sense embuts.

Notícies relacionades

El cert és que en el seu pas per l’espai de Cuatro, el solter gairebé torna a protagonitzar una temuda cobra. Durant la seva cita amb Margarita, una dona molt animada amb ganes d’enamorar-se, tots dos van ballar enmig de la sala. La connexió semblava tan gran que va arribar a demanar un petó a la boca a la comensal, una cosa que ella, d’entrada, no estava disposada a fer.

La cita va anar bé entre tots dos i es van divertir bastant; tanmateix, això no va fer que volguessin tornar a tenir una nova trobada fora del programa de Cuatro.