Comiat

‘Cuéntame cómo passó’ diu adeu als nens que interpreten l’Oriol i el Santi

Javier Lorenzo (Oriol) i Víctor Garrido (Santi) s’acomiaden de la sèrie pel canvi d’edat dels personatges en la nova temporada

‘Cuéntame cómo passó’ diu adeu als nens que interpreten l’Oriol i el Santi

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’equip de ‘Cuéntame cómo pasó’ acomiada dos dels integrants del seu elenc actoral. A pocs dies de començar el rodatge de la 22a temporada, alguns dels actors de la sèrie d’RTVE s’han reunit a San Genaro per acomiadar-se de Javier Lorenzo (Oriol) i Víctor Garrido (Santi), els nens que interpreten els fills d’Inés i de Toni Alcántara, respectivament.

Ana Duato, Irene Visedo, Pablo Rivero, Paloma Bloyd i l’equip que es troba en preproducció de la sèrie han dedicat un llarg aplaudiment als nens, que es van incorporar a la ficció quan eren molt petits, fa prop d’una dècada. El Santi va aparèixer en la vida del Toni a ‘Siempre amanece’ i l’Oriol es va incorporar en la temporada 13. 

Notícies relacionades

La raó del canvi és la mateixa que va motivar la substitució de Paula Gallego per Carmen Climent fa dues temporades: la diferència entre l’edat real dels nens, i la dels seus personatges. El Víctor (12 anys) i el Javier (15) no podrien assumir les trames de joves adults que els tocarà interpretar la temporada que ve, en les quals els seus personatges sobrepassen la seva edat real. Els dos personatges seran interpretats per actors majors de 16 anys, els noms dels quals es comunicaran quan s’hagi decidit l’elecció final del repartiment. 

«Com ja va passar amb la María, ha arribat l’hora que l’Oriol i el Santi creixin. Estem orgullosos i agraïts per l’entrega que Javier Lorenzo i Víctor Garrido han demostrat en tots aquests anys. Són part de la història de la nostra televisió», segons Sergio Barrejón, coordinador de guió de la temporada que ve, que es començarà a gravar a finals de mes. Els nous capítols començaran les trames a l’estiu de 1993.