Paraules importants

El missatge de Rocío Carrasco després de l’assassinat d’un nen per violència vicària: «No es pot fer el que s’està fent»

La filla de Rocío Jurado va demanar en la seva visita a ‘Sálvame’ prendre consciència sobre aquest tipus de fets

  • 016: Telèfon contra la violència de gènere (gratuït i no deixa rastre a la factura).

  • Els Mossos difonen la imatge del pare acusat de matar el seu fill de 2 anys en un hotel de Barcelona

  • ¿Què és la violència vicària?: fer mal a l’exparella utilitzant els fills

El missatge de Rocío Carrasco després de l’assassinat d’un nen per violència vicària: «No es pot fer el que s’està fent»

TELECINCO

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Rocío Carrasco també va enviar un important missatge en la seva nova visita al plató de ‘Sálvame’. Després que desmentís Ortega Cano i aclarís l’existència del suposat diari de la seva mare, la protagonista de ‘Rocío. Contar la verdad para seguir viva’ ha enviat aquest divendres un missatge a la mare del nen assassinat suposadament pel seu pare i a totes les víctimes de violència vicària: «Davant aquesta atrocitat i barbaritat, només dir que el meu recolzament està allà».

«A veure si d’una punyeteríssima vegada en aquest país es consciencia la gent que no es pot fer el que s’està fent per una part de la societat. A veure si prenem consciència que no es pot. Vull donar-li tot el meu suport. Sé que en aquests moment no hi ha paraules de consol ni per a aquesta mare ni per a milers de dones», va continuar Rocío Carrasco.

Instants abans de marxar del plató de ‘Sálvame’, la filla de Rocío Carrasco també va assegurar que el suport arriba i que, tot i que no sigui de manera immediata, serveix: «I aquí soc i seré si algú em necessita».

Els Mossos difonen la imatge del pare acusat de matar el seu fill de 2 anys en un hotel de Barcelona

Els Mossos difonen la imatge del pare acusat de matar el seu fill de 2 anys en un hotel de BarcelonaAquestes paraules de Rocío Carrasco es van produir el mateix dia en què els Mossos d’Esquadra investiguen l’assassinat d’un nen de 2 anys, en un hotel de Barcelona, presumptament a mans del seu pare, que ha fugit, per la qual cosa la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra l’estan buscant en un operatiu muntat primer per a Barcelona i ampliat després per a tot Catalunya.

Cap a les 22.30 hores d’aquest dimarts, agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona han trobat el nen a l’interior d’una habitació d’un hotel del districte de Sants-Montjuïc i s’ha activat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els Mossos han obert una investigació per esbrinar les circumstàncies d’aquest succés i l’autoria, i busquen com a presumpte autor dels fets el pare del nen per detenir-lo. Es tracta de Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, té 44 anys d’edat, mesura 1,78 centímetres d’altura, porta el cabell rapat, la barba retallada, té complexió atlètica i els ulls marrons.

A mitja tarda, la policia catalana ha fet una crida a la col·laboració ciutadana a través de les xarxes socials, facilitant la descripció de l’home i adjuntant una fotografia del presumpte autor d’aquest homicidi.

Notícies relacionades

Segons ha avançat la cadena SER, la mare, que s’estava separant de la seva parella, hauria trucat alertant que el pare s’havia emportat el nen a un hotel de Barcelona i que li enviava missatges dient-li que «se’n penediria».

En el cas de confirmar-se aquestes circumstància, serien ja 5 el nombre de menors que han mort en mans dels seus pares per violència vicària, xifra que s’eleva fins a 43 si ampliem el període fins a l’any 2003.