Practica per al programa

El vídeo viral de Lydia Bosch ballant al costat de les seves filles: «Mama, ¿no aniràs a ‘Tu cara me suena’?

La futura concursant del ‘talent’ musical ha mostrat els seus dots de ball en un vídeo a les xarxes

El vídeo viral de Lydia Bosch ballant al costat de les seves filles: «Mama, ¿no aniràs a ‘Tu cara me suena’?
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Una de les concursants de la pròxima edició de ‘Tu cara me suena’ ja ha està preparant la seva participació en el programa. Lydia Bosch serà una de les famoses que provi sort en el ‘talent’ musical d’Antena 3 aquesta temporada i per anar practicant ha volgut compartir un vídeo ballant a les xarxes al costat de les seves filles.

A la publicació d’Instagram es pot veure la coneguda actriu divertint-se mentre balla, com si d’un Tik Tok es tractés, el tema ‘La curiosidad’, de DJ Nelson i Jay Wheeler, acompanyada de les seves dues filles.

Notícies relacionades

La futura imitadora va afegir una referència al programa musical en el vídeo: «Avui les meves filles m’han dit: Mama, ¿no aniràs a ‘Tu cara me suena’? ¡Doncs comença a desgreixar-te!», ha fet broma no sense abans dedicar-li unes paraules a les seves companyes de coreografia: «No sé què faria sense vosaltres». El ball acumula més de 160.000 reproduccions, 18.000 ‘m’agrada’ i 500 comentaris.

TORNA ‘TU CARA ME SUENA’

El format d’imitacions torna aquesta temporada amb la seva novena edició amb un càsting d’allò més gran. Aquest portal va avançar en exclusiva la participació de Los Morancos i Nia Correia, guanyadora d’‘OT 2020’. Loles León, Agoney, Eva Soriano, David Fernández, Rasel, María Paláe i Lydia Bosch.